آینده ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) + پیش بینی قیمت
فهرست مطالب
مقدمه
میخواهیم بررسی کنیم و ببینیم که آینده ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) چگونه است؟ چه چیزی میتواند آینده MIOTA، یعنی توکن ارز دیجیتال آیوتا، را تغییر دهد؟ در این مطلب ابتدا ارز دیجیتال آیوتا را معرفی و تاریخچه قیمت آن را مرور میکنیم و سپس به پیش بینی روند قیمتی این کوین میپردازیم. با ما همراه باشید.
ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) چیست؟
آیوتا (IOTA) یک دفتر کل توزیع شده منبع باز است که از بلاکچین استفاده نمیکند. این پروژه از یک نوآوری جدید به نام تانگل (Tangle) استفاده میکند. در این پروژه ویژگیهای منحصربهفردی همچون کارمزد صفر، مقیاس پذیری نامحدود، تراکنشهای سریع، انتقال دادۀ امن و … وجود دارد.
در سال 2017 ارز دیجیتال IOTA مانند دیگر ارزهای دیجیتال در بازار کریپتوکارنسی، در یک روند صعودی پرقدرت قرار گرفت. چند سال بعد، قیمت این کوین نیز از روند بازار پیروی کرد و تغییر روند داد.
بررسی ارزشمندی ارز دیجیتال آیوتا (MIOTA) از نظر فاندامنتال
در این بخش قصد داریم به بررسی ارزش ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) از نظر تحلیل فاندامنتال بپردازیم. در سال 2015 فردی نروژی به نام David Sonstebo گروهی از توسعهدهندگان را گرد هم جمع کرد. سپس این گروه با همکاری و کمک یکدیگر به ایجاد پروژه آیوتا پرداختند. آنها از طریق عرضه اولیه کوین (ICO)، توجه سرمایهگذاران بسیاری را به این استارتاپ عجیب و غیرمعمول جلب کردند و از این طریق، سرمایه اولیه را فراهم آوردند.
ایدۀ اصلی این پروژه، ایجاد یک وسیلۀ پرداخت راحت برای ایجاد تغییر در آیندۀ مفهوم اینترنت اشیاء بود.
اینترنت اشیاء (IOT)، شبکهای از دستگاههای مختلف متصل به اینترنت است که با تراشههای الکترونیکی تجهیز شده و به انتقال و پردازش داده میپردازد. برای اینکه متوجه شوید که اینترنت اشیاء چگونه کار میکند، به مثال یخچال فریزر توجه کنید. زمانیکه گزینۀ یخزدایی در تلفن هوشمند خود را انتخاب کنید، یخچال فریزر به طور خودکار شروع به یخزدایی میکند. مثالهایی از این قبیل زیاد هستند و تقریباً تمامی مواردی که پیشوند هوشمند دارند، به گونهای به اینترنت اشیاء مربوط هستند.
تیم توسعهدهنده این ارز دیجیتال قصد داشتند که با ایجاد چنین پلتفرمی، به کاربران این امکان را بدهند که دادههای دیجیتال خود را به کاربرانی همچون ایسیکها (ASIC) یا سایر سخت افزارهای تحت شبکه بفروشند یا اجاره دهند. در این پلتفرم، دارندگان دیتابیسهای (Data Base) الکترونیکی میتوانند فضاهای خالی خود را به فروش برسانند.
ویژگیهای آیوتا (IOTA) چیست؟
برای بررسی آینده ارز دیجیتال آیوتا (IOTA)، ابتدا باید ویژگیهای آن را بشناسیم. اولین نکتۀ قابل توجه در مورد این ارز دیجیتال این است که تیم توسعهدهنده این پروژه به جای استفاده از بلاکچین، از تکنولوژی تانگل (Tangle) استفاده کردند. در بلاکچین، مجموعهای از بلاکها پشت سر هم قرار گرفتهاند و هر شاخه جدید به عنوان فورک آن بلاکچین شناخته میشود، اما سیستم تانگل یک سیستم شاخه-شاخه است و از تمامی جهات در حال گسترش است.
نکته دیگر اینکه در برخی ارزهای دیجیتال همچون بیت کوین، به ماینرها هزینهای برای تأیید تراکنشها پرداخت میشود؛ این در حالی است که در ارز دیجیتال IOTA چنین نیست.
به طور کلی تیم آیوتا پیشرفت فوقالعادهای در کشف تکنولوژی زیرساخت دفتر کل توزیع شده تانگل داشته است.
از ویژگیهای اصلی در این شبکه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
مقیاس پذیری: مقیاس پذیری در این شبکه، بر اساس فعالیت کلی کاربران است. در دفتر کل تانگل، هر چه تعداد افراد فعال در شبکه بیشتر باشد، سرعت انجام تراکنشها بیشتر خواهد بود. میانگین زمان تأیید تراکنشها در حال حاضر حدود 3 دقیقه است.
تراکنشهای بدون کارمزد: نیازی به پرداخت کارمزد برای تراکنشها در این شبکه وجود ندارد.
ایمنی هسته آیوتا (IOTA): آیوتا از یک الگوریتم رمزنگاری بر پایه هش به نام Winternitz signatures استفاده میکند. این الگوریتم امنیت کامل را در این شبکه و برای نسل بعدی محاسبات فراهم میکند.
تاریخچه قیمتی توکن MIOTA
در سال 2016 تیم آیوتا (IOTA) صندوق سرمایهگذاری خود را ایجاد کرد و به برقراری ارتباطات تجاری با سرمایهگذاران بالقوه پرداخت. توسعهدهندگان این تیم، بر همکاری با شرکتهای بزرگی که علاقهمند به توسعه تکنولوژی اینترنت اشیاء بودند تمرکز بیشتری داشتند.
شرکتهای بوش (Bosch) و سیسکو (Cisco) از شرکتهای علاقهمند به چنین تکنولوژیهایی بودند. اوایل، اتریوم به عنوان پلتفرمی برای اینترنت اشیاء شناخته شده بود. به دلیل اینکه این پلتفرم نیاز آنها را برآورده نمیکرد، به فکر همکاری با هایپر لجر افتادند.
در پاییز 2017، مدیریت تیم آیوتا (IOTA) از برنامههای خود برای توسعۀ پردازندههایی خاص، در زمینۀ اینترنت اشیاء خبر داد و هدف از این کار را پردازش هزاران تراکنش به طور همزمان اعلام کرد. این پروژه به سرعت مورد استقبال قرار گرفت و همزمان با درخواست همکاری شرکتهای مختلف، قیمت آیوتا (MIOTA) تحت تأثیر قرار گرفت و در یک روز حدود 44 درصد افزایش یافت. در ماه دسامبر ارزش آیوتا (IOTA) به بالاترین قیمت تاریخی خود، یعنی 5.69 دلار رسید. پس از آن در ماه فوریه قیمت ارز دیجیتال IOTA به مبلغ 0.34 دلار رسید و در ماه آگوست قیمت توکن آیوتا، یعنی MIOTA به 0.4 دلار رسید.
پیش بینی آینده قیمت ارز دیجیتال آیوتا (IOTA)
در حال حاضر متخصصان این حوزه، به افراد توصیه میکنند که به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتالی که در حوزه اینترنت اشیاء فعالیت میکنند بپردازند؛ زیرا در آینده به یک پدیده بزرگ تبدیل میشود. با افزایش تعداد افراد مطلع و آگاه در زمینۀ اینترنت اشیاء، تمایل افراد به خرید آیوتا بیشتر خواهد شد.
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی اهداف و معرفی پروژۀ آیوتا (IOTA) پرداختیم. هدف اصلی این پروژه فعالیت در زمینۀ اینترنت اشیاء است.
سپس به بررسی تاریخچۀ این ارز دیجیتال پرداختیم و در نهایت با بررسی پیش بینی شرکتها و مؤسسات مختلف در مورد حرکات قیمتی این ارز دیجیتال، آینده ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) را برای سالهای 2020 تا 2025 بررسی کردیم. اگر به فکر سرمایه گذاری در ارز دیجیتال آیوتا (IOTA) هستید، اکثر پیشبینیها آینده آن را روشن ارزیابی میکنند.
دیدگاه خود را ثبت کنید