تحلیل تکنیکال یکی از ابزارهای متعددی است که در اختیار تریدرها قرار دارد. تحلیل تکنیکال، تاریخچه و سوابق یک کوین خاص را همراه با نمودارهای قیمت و حجم معاملاتش بررسی میکند. آنچه که برای تحلیل تکنیکال زیلیکا یا هر رمز ارز دیگری لازم است، شناخت ایدههای محوری تئوری Dow است. همچنین شناخت روندهای صعودی و نزولی بازار بسیار بااهمیت است. البته گاهی روندی در بازار وجود ندارد و قیمت، داخل کانالی خاص جلو و عقب میرود. لازم به ذکر است که خرید رمز ارز از صرافی های مختلف، ممکن است با قیمتهای متفاوتی انجام شود.
با توجه به اینکه این تحلیل تکنیکال، نمودار و قیمت لحظه ای زیلیکا بازتابی از ابزار تکنیکال سایت تریدینگ ویوو است، مسئولیت استفاده از آن به عهده کاربران است. رمزارز نیوز مسئولیت و پیشنهادی در قبال استفاده یا وقوع این تحلیل ندارد.
آموزش استفاده از نمودار عقربه ای تحلیل تکنیکال زیلیکا
برای استفاده از نمودار عقربه ای تحلیل تکنیکال زیلیکا کافی است از بالای نمودار، بازه زمانی (تایم فریم) مورد نظر خود را انتخاب کنید. مثلا 1 Minute (یک دقیقه ای)، 1 Hour (یک ساعته) یا 1 Month (یک ماهه).
سپس در زیر نمودار نتیجه تحلیل تکنیکال را مشاهده کنید. این نتیجه 5 حالت دارد:
Buy: پیشنهاد به خرید
Sell: پیشنهاد به فروش
Neutral: پیشنهاد به نگهداری
Strong Buy: پیشنهاد اکید به خرید
Strong Sell: پیشنهاد اکید به فروش
برای مثال اگر شما بازه زمانی 1 روزه (1 Day) را انتخاب کنید و نتیجه تحلیل تکنیکال Buy (پیشنهاد به خرید) باشد، به این معنی است که از نظر اندیکاتورهای تکنیکال، قیمت این رمزارز پس از 1 روز (24 ساعت دیگر) از قیمت فعلی بیشتر خواهد بود. بنابراین پیشنهاد تحلیل تکنیکال، خرید است.
نمودار تکنیکال زیلیکا
تحلیل تکنیکال زیلیکا (Zilliqa)
ایده ارز دیجیتال زیلیکا (Zilliqa) برای جذب ماینرها به شبکه، کارساز واقع شده است. در حال حاضر مقیاسپذیری شبکه زیلیکا افزایش یافته است و فرآیند استیک کردن میتواند سرمایهگذاران بلندمدت را به اکوسیستم زیلیکا جذب کند. برای تحلیل تکنیکال زیلیکا (Zilliqa) ابتدا پیشینه قیمت آن را بررسی میکنیم.
زیلیکا برای اولین بار در ژانویه 2018 لیست شد که 0.1 دلار قیمت داشت. کمی بعد افت قیمت خفیفی را تجربه کرد. این افت قیمت زیلیکا سبب خیر شد و سرمایهگذاران و ماینرها را به خود جذب کرد. از آنجایی که شبکه زیلیکا (Zilliqa) به ثبات و تکنولوژی پیشرفته استخراج معروف بود، باعث شد که در همان سال 2018 جهش قیمت داشته باشد و در 0.23 دلار، اوج قیمت خود را به ثبت برساند. همه چیز بر وفق مراد ارزهای دیجیتال بود اما ناگهان در مارس 2018 سقوط سهمگینی آغاز شد و با همان آهنگی که بازار ارزهای دیجیتال صعود کرده بودند، به پایین سرازیر شدند؛ سقوط آغاز شده بود.
سال 2019 برای زیلیکا اسفناک بود. بهترین قیمتی که در این سال کسب کرده بود، 0.025 دلار بود. اما آنچه برای زیلیکا در آن سال اتفاق افتاد، در سال 2020 تکرار نشد؛ زیرا اساس و ماهیت این دو سال با یکدیگر متفاوت بود.
با بررسی تحلیل تکنیکال زیلیکا (Zilliqa) انتظار میرود در آیندهای نزدیک بهروزرسانیهای مهمی برای بیت کوین و اتریوم صورت گیرد. به زودی از نسخه دوم اتریوم رونمایی خواهد شد و این رویداد، اتفاق مهمی برای تمامی ارزهای دیجیتال مبتنی بر بلاکچین اتریوم نیز محسوب میشود. اتریوم نیز از سال 2019 از همان اکوسیستم اتریوم بهره میبرد. اتفاق خوبی که در سال 2020 برای زیلیکا افتاد، عبور از مرز 0.01 دلار بود و گمانهزنی مبنی بر انتشار نسخه دوم اتریوم بر تداوم این بهبود اثر گذاشت. زیلیکا در سال 2021 از قافلۀ صعود جمعیِ ارزهای دیجیتال عقب نماند. اگرچه به اندازه سایر آلت کوینها بالا نرفت اما صعودش همچنان چشمگیر به نظر میرسید. قیمت زیلیکا تا 0.147 دلار بالا رفت و کمی بعد مانند سایر رمزارزها فروکش کرد و روندی نزولی را در پیش گرفت.
انتظار میرفت که قیمت زیلیکا (Zilliqa) با احتساب مقدار مشخصی از میانگین قیمت برای هر ماه، در سه ماهه دوم سال 2021 به قیمت 0.05 دلار برسد، اما رشد فعلی آن حدود 5 برابر این پیشبینی بوده است. با بررسی تحلیل تکنیکال زیلیکا (Zilliqa) انتظار میرود که قیمت زیلیکا در سه ماهه دوم سال 2021 صعود کند، به حدی که در مقایسه با سال 2020 400% رشد داشته باشد. میتوان از تحلیل تکنیکال زیلیکا (Zilliqa) برای پیشبینی قیمت آینده آن بهره برد.
تعداد تراکنشهای این پروژه بیش از 2000 برابر افزایش یافته و همانطور که در وایت پیپر زیلیکا ذکر شده، هدف این پروژه در ابتدا ارتقای مقیاسپذیری شبکه و حل مشکلات واقعی و عملی این عرصه است. زیلیکا بر اساس اهداف مختلفش، شرکای فراوانی را انتخاب کرده است. زیلیکا برای اینکه بتواند نخستین ارز دیجیتالی باشد که بر بستر بلاکچین جدید قرار میگیرد با Switcheo شریک شده است. این برنامه به ساخت صرافی غیر متمرکز (DEX) زیلیکا کمک میکند و امکان دسترسی به ارزهای دیجیتال مختلف را در بلاکچینهای مختلف به دارندگان زیلیکا میدهد.
زیلیکا (Zilliqa) در سال 2019 به منظور مبارزه با پولشویی با Elliptic اعلام مشارکت کرد، در حالی که پیش از آن نیز با Xfers، Chainlink، Chain Security، PepsiCo مشارکت داشت. این تصمیمات ساختار زیلیکا را ایمنتر و باثباتتر ساخت و قرارداد هوشمند را با کمک چینلینک ارتقاء داد.
عرضه اولیه زیلیکا (Zilliqa) در ژانویه 2018 پایان یافت و در آن 22 میلیون دلار جذب شد. این مقدار، 30 درصد از ارزش کل توکنها بود که هر کدام 0.00381 دلار قیمت داشت. توکنهای زیلیکا در ابتدا بر پایه استاندارد ERC-20 قرار داشتند اما کمی بعد زیلیکا بلاکچین اختصاص خود را ایجاد کرد و برنامههای مختلفی را هم مانند ZILHive منتشر ساخت که میتواند به ایجاد و پذیرش اپلیکیشن کمک کند.
اتریوم (ETH) در نمودار روزانه یک الگوی گوه نزولی رو نشون میده، که معمولاً به عنوان سیگنال بازگشت صعودی در نظر گرفته میشه. بعد از اصلاح قیمت از ۴,۱۰۹ دلار در ۱۶ دسامبر، اتریوم به طور مداوم خطوط مقاومت و حمایت این الگو رو تست کرده. الان ETH در حال معامله حول ۳,۳۹۶ دلار هست […]
سلام دوباره بچهها، سریع بریم رو چارت و وقت رو نگیریم. آقا این اتریوم (ETH) حسابی داره اذیت میکنه. میگی چرا؟ با وجود زدن سقف جدید توسط بیت کوین و فشار صعودی تو بازار، این اتریوم ما همچنان داره دست و پا میزنه که بتونه نواحی بالاتر رو بزنه و بره. دو سناریو داریم که […]
این بازار هر روز یه نمایش جدید داره. حالا که ترامپ هم میم کوین خودش رو داده بیرون، به نظر میرسه هرج و مرج توی کریپتو از همیشه بیشتر شده. این توکن رسمی ترامپ، با کلی نقدینگی، رسیده به ۲۰ ارز دیجیتال برتر بازار. از اون طرف، بیت کوین که انگار قرار بود زیر ۱۰۰ […]
دیدگاه خود را ثبت کنید