ایده ظهور رمزارزها، کار این شخص است!
اگرچه رمزارزها مانند بیت کوین (BTC) نزدیک به 15 سال است که وجود دارند، اما ایده اولیه آنها مدتها قبل متولد شده است. این موضوع در اظهارات اقتصاددان فقید برنده جایزه نوبل، میلتون فریدمن در مصاحبهای که 30 سال پیش منتشر شد، مشهود است.
فریدمن در سال 1976 جایزه نوبل یادبود در علوم اقتصادی را برای تحقیق در مورد تجزیه و تحلیل مصرف، تاریخچه و نظریه پولی و پیچیدگی سیاست تثبیت برنده شد.
در ویدئویی که توسط کاربر X DocumentingBTC در هفته گذشته به اشتراک گذاشته شد، فریدمن اختراع اینترنت را در سال 1993 تحسین کرد.
دنیس پارکر، تحلیلگر رمزارز، در ابتدا این ویدئو را در 3 فوریه 2018، زمانی که از مصاحبه حدود 25 سال میگذشت، به اشتراک گذاشت. همانطور که این اقتصاددان معروف در آن زمان توضیح داد:
اینترنت جمعآوری مالیات بر انواع خدمات را بسیار دشوار خواهد کرد؛ زیرا امکان انجام تراکنشها را در فضای مجازی و نه در زمین فراهم میکند.
او اینترنت را به عنوان یکی از نیروهای اصلی برای کاهش نقش دولت تحسین میکند.
در همان زمان، فریدمن وجود نوعی پول را پیشبینی کرد که کاملاً به اینترنت متکی باشد و حریم خصوصی را برای همه طرفهای مشمول معامله بدون دخالت دولت ارائه دهد.
جالب اینجا است که این برنده جایزه نوبل، معایب چنین سیستم پولیای را نیز به رسمیت میشناسد؛ همان مواردی که توسط پرسروصداترین منتقدان صنعت رمزارزها، مانند نایب رئیس برکشایر هاتاوی (NYSE: BRK.A) و میلیاردر، چارلی مانگر، ذکر شده است:
البته، جنبههای منفی خود را دارد. این بدان معنا است که گانگسترها، افرادی که در معاملات غیرقانونی مشغول هستند، نیز راه آسانتری برای انجام تجارت خود خواهند داشت.
دیدگاه خود را ثبت کنید