پیشبینی ریزش بیت کوین؛ کف قیمت کجاست؟
اگرچه برخی از معاملهگران فکر میکنند که بیت کوین (BTC) کف قیمتی خود را ثبت کرده، اما دادههای درون زنجیرهای منتشرشده توسط شرکت گلسنود (Glassnode) به یک کاپیتولاسیون (تسلیم شدن و فروش) دیگر اشاره میکنند.
به گزارش سایت کوین تلگراف، همانطور که در نمودار بالا مشاهده میشود، شاخص NUPL که میزان سود/زیان خالص محققنشده نسبت به ارزش بازار را ردیابی میکند، نشان میدهد که کمتر از ۲۵ درصد از ارزش بازار در سود هستند که این وضعیت، مشابه ساختار بازار پیش از کاپیتولاسیون در بازارهای نزولی قبلی است.
بر اساس رویدادهای کاپیتولاسیون قبلی، اگر بیت کوین حرکت مشابهی را در سطوح فعلی تجربه کند، قیمت آن ممکن است تا محدوده بین ۲۰،۵۶۰ دلار تا ۲۵،۷۰۰ دلار کاهش یابد.
بازار در جستجوی کف
یکی دیگر از معیارهایی که میتواند به پیشبینی کف قیمت بیت کوین کمک کند، ضریب مایر (Mayer Multiple) است، شاخصی که نسبت بین قیمت و میانگین متحرک ۲۰۰ روزه را اندازهگیری میکند.
طبق گفته گلسنود، در بازارهای نزولی قبلی، شرایط فروش بیش از حد یا ارزش پایین (undervalued) برای بیت کوین، با کاهش ضریب مایر به محدوده ۰٫۶ تا ۰٫۸ همزمان بوده و این دقیقا همان محدودهای است که بیت کوین اکنون در آن قرار دارد.
بر اساس پرایس اکشن بیت کوین در بازارهای نزولی قبلی، محدوده معاملاتی اخیر بیت کوین بین ۲۵،۲۰۰ دلار تا ۳۳،۷۰۰ دلار با فاز B در چرخههای نزولی قبلی مطابقت دارد و میتواند کف قیمت بیت کوین در چرخه فعلی را نشان دهد.
در این میان، دادههای ارائهشده توسط LookIntoBitcoin نیز، قیمت واقعی برای بیت کوین تا تاریخ ۵ ژوئن را برابر با ۲۳،۶۰۱ دلار نشان میدهند.
ترکیب این دو معیار نشان میدهند که کف قیمت بیت کوین میتواند در محدوده ۲۳،۶۰۰ دلار تا ۲۵،۲۰۰ دلار باشد.
کاپیتولاسیون هولدرهای کوتاهمدت و ماینرها
فروش در شرایط فعلی بازار تا حد زیادی تحت سلطه هولدرهای کوتاهمدت بوده است، مشابه رفتاری که در دو بازار نزولی قبلی هم مشاهده شده بود که در آن، هولدرهای بلندمدت بیش از ۹۰ درصد سود در بازار را در اختیار داشتند.
کاهش اخیر قیمت بیت کوین به زیر ۳۰ هزار دلار باعث شد که درصد عرضه در سود برای هولدرهای بلندمدت به بالای ۹۰ درصد افزایش یابد.
طبق گفته گلسنود، ماینرها نیز در ماههای اخیر فروشنده بودهاند؛ چون کاهش قیمت بیت کوین، سودآوری آنها را هم با مشکل مواجه کرده و منجر به کاهش کل موجودی ماینرها به ۵ هزار تا ۸ هزار بیت کوین در ماه شده است.
اگر قیمت بیت کوین همچنان به کاهش ادامه دهد، افزایش کاپیتولاسیون ماینرها دور از ذهن نیست. در این میان، بررسی ضریب پوئل (Puell Multiple) میتواند به پیشبینی رفتار ماینرها کمک کند. این ضریب، بر میزان عرضه بیت کوین تمرکز دارد و نشاندهنده سودآوری استخراج ماینرها است.
دادههای تاریخی نشان میدهند که این شاخص در طول مراحل پایانی بازارهای نزولی قبلی به منطقه زیر ۰٫۵ کاهش یافته بود که هنوز در چرخه فعلی رخ نداده است. بر اساس شرایط فعلی بازار، کاهش تقریبا ۱۰ درصدی قیمت بیت کوین میتواند منجر به یک رویداد کاپیتولاسیون نهایی توسط ماینرها شود که شبیه کاهش قیمت و فروش در اوج بازارهای نزولی قبلی است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
بیت کوبن اکثر منابع حمایتی ونه سطوح حمایتی خود را از دست داده واین همان علتیست که در آینده نزدیک مثل یک سکته دوم به این ارز دیجیتال ضربه خواهد زد چون فقط نمودارها و مقایسه ریزش و خبرش آنها با نمودارهای افت خیزهای قبلی این سلطان فعلی ارزهای دیجیتال نشاندهنده برخاست یا شکست آن نیست