بیتکوین کانال ۱۹ هزار دلار را پس گرفت!
فهرست مطالب
پس از سقوط قیمت بیتکوین (BTC) به کمتر از ۱۷،۶۰۰ دلار در تاریخ ۱۱ دسامبر، این ارز دیجیتال امروز ۱۳ دسامبر بار دیگر شروع به افزایش کرد و توانست به بالای ۱۹،۲۰۰ دلار برسد. افزایش قابل توجه تقاضای خریدار در محدودهی ۱۷،۶۰۰ دلار نشان میدهد که بیتکوین ممکن است یک کف قیمتی کوتاه مدت را در آن سطح تجربه کرده باشد.
هنگامی که بیتکوین در ابتدا به حدود ۱۷،۷۰۰ دلار کاهش پیدا کرد، تحلیلگران درون زنجیرهای، از جمله ادوارد مورا (Edward Morra) و نیک یارمچوک (Nik Yaremchuk) اعلام کردند که سفارشهای خرید در صرافیهای بیتفینکس (Bitfinex) و کوینبیس (Coinbase) به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
به محض اینکه قیمت بیتکوین برای مدت کوتاهی به کمتر از ۱۷،۷۰۰ دلار کاهش یافت، به سرعت شروع به بازیابی کرد و توانست ظرف سه ساعت، به سطح ۱۸ هزار دلار بازگردد.
آیا رالی جدید بیتکوین در راه است؟
تجزیه و تحلیل تکنیکال نشان میدهد که کف قیمت بیتکوین، احتمالاً ۱۷ هزار دلار است. این سطح قیمت در ژانویهی سال ۲۰۱۸ میلادی، اوج کندل هفتگی بیتکوین بوده و همچنین، در بازههای زمانی کوچکتر، یک سطح حمایتی مهم محسوب میشود.
دفترهای سفارش و نقشههای حرارتی صرافیها نشان میدهند که نهنگها به شدت قیمت ۱۷،۶۰۰ دلار را پیشنهاد میدهند که احتمالاً کف قیمتی بیتکوین است.
بازگشت قیمت بیتکوین از ۱۷،۶۰۰ دلار بسیار خوشبینانه است؛ زیرا در نمودار ۴ ساعته یک کف قیمتی بالاتر تشکیل شده است. به این معنا که کف قیمت اصلاح اخیر بالاتر از کف قیمت اصلاح قبلی است. این روند، اغلب در هنگام رالیها مشاهده میشود.
همچنین، قیمت بیتکوین با عبور از سطح ۱۸،۸۰۰ دلار شروع به افزایش کرد. همانطور که پیش از این گزارش شد، با توجه به فعالیت خوشههای نهنگ، این سطح به عنوان یک سطح مقاومتی مهم برای بیتکوین در کوتاه مدت تعیین شده بود.
واگرایی صعودی و شاخص TD9، از آغاز رالی مجدد بیتکوین خبر میدهند
نمودار ۴ ساعتهی قیمت بیتکوین یک واگرایی صعودی و شاخص خرید TD9 را نشان میدهد. این دو شاخص معمولاً زمانی ظاهر میشوند که یک دارایی در ابتدا فروش بالایی را تجربه کرده و پس از آن، فشار فروش کاهش مییابد.
واگرایی صعودی یک الگوی تکنیکال است که حول شاخص قدرت نسبی (RSI) میچرخد. RSI، خود یک شاخص مومنتوم است که خرید یا فروش بیش از حد یک دارایی را ارزیابی میکند. مقیاس شاخص RSI از صفر تا ۱۰۰ در نظر گرفته میشود. در صورتی که این شاخص کمتر از ۳۵ باشد، به معنای فروش بیش از حد دارایی و زمانی که بالاتر از ۷۵ باشد، به معنای خرید بیش از حد دارایی است. حال، اگر شاخص RSI به کمتر از ۳۵ کاهش یابد و همراه با قیمت دارایی شروع به بهبود کند، واگرایی صعودی ظاهر میشود.
شاخص TD9 (مخفف Tom Demark 9) نیز مشابه شاخص RSI، معیاری است که خرید یا فروش بیش از حد یک دارایی را اندازهگیری میکند. سیگنال خرید TD9 زمانی ظاهر میشود که ۹ کندل آخر از ۴ کندل قبلی کمتر باشند.
به عنوان مثال، قیمت بیتکوین در ۳۶ ساعت گذشته کمتر از ۱۹ هزار دلار بوده است. اگر کندل ۴ ساعتهای که ۵۲ ساعت پیش بسته شد، بالای ۱۹ هزار دلار بوده باشد، سیگنال خرید TD9 مشاهده میشود.
رشد تتر، عامل دیگری برای افزایش قیمت بیتکوین
یکی دیگر از عوامل افزایش قیمت بیتکوین، رشد روزافزون ارز دیجیتال پایدار تتر است که ارزش بازار آن به ۲۰ میلیارد دلار نزدیک شده است.
در صرافیهای اصلی بیتکوین مانند بایننس (Binance)، سرمایهگذاران اغلب سرمایهی حاشیهای خود را به جای پول نقد در قالب رمزارز تتر ذخیره میکنند. این امر به آنها امکان میدهد تا به سرعت وارد موقعیت شوند. از این رو، افزایش مداوم عرضهی تتر، نشاندهندهی افزایش اعتماد سرمایهگذاران نسبت به بیتکوین است.
سطوح بعدی برای بیتکوین
در کوتاه مدت، دو عامل اساسی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند. اول، فشار فروش بیتکوین نسبتاً بالا باقی مانده است. دوم، از تاریخ ۳۰ نوامبر، این دومین بار است که قیمت بیتکوین به بالاترین سطح خود میرسد.
پس از فروش بالای ماینرها و نهنگها در هفتهی گذشته، فشار فروش اکنون کمتر شده است. به عبارت دیگر، این اصلاح قیمت پیشبینی میشد و آغاز مجدد روند صعودی بیتکوین تأیید شده است.
در حال حاضر، اگر بیتکوین بتواند با فشار فروش کم از مقاومت ۱۹،۴۰۰ دلاری عبور کند، احتمال جهش قیمت آن و ثبت قیمتهای جدید بیشتر میشود.
دیدگاه خود را ثبت کنید