سختی استخراج بیت کوین ۹ درصد افزایش یافت!

زمان مطالعه: 3 دقیقه

هم‌زمان با ثبات قیمت بیت‌کوین (BTC) در کانال ۱۸ هزار دلار، سختی استخراج در این شبکه نیز ۸٫۹ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که نرخ هش شبکه‌ی بیت‌کوین نیز، به بیش از EH/s ۱۳۰ رسیده است.

قیمت بیت‌کوین در هفته‌ی گذشته، نوسان بسیاری داشت و حتی با یک افت ۱۱ درصدی، به کمتر از ۱۷ هزار دلار نیز اصلاح شد. تحلیل‌گران علت این موضوع را، انتقال دارایی‌ به صرافی‌ها توسط نهنگ‌ها می‌دانند. با این حال، این ارز دیجیتال در حال حاضر با قیمت ۱۸،۵۶۲ دلار معامله شده و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته، ۲٫۵۹ درصد رشد داشته است.

به گزارش شرکت تجزیه و تحلیل بازار ارزهای دیجیتال گلس‌نود (Glassnode)، سختی استخراج بیت‌کوین در تاریخ ۳۰ نوامبر، ۸٫۹ درصد افزایش یافته و اکنون تنها ۴٫۴ درصد از بالاترین سطح خود در ماه گذشته، فاصله دارد.

سختی استخراج ارز دیجیتال بیت‌کوین.

افزایش سختی استخراج بیت‌کوین در شرایط فعلی، مشابه آغاز چرخه‌های گاوی در سال‌های ۲۰۱۳ و ۲۰۱۶ میلادی است، اگرچه باید دید که آیا روند افزایشی قیمت این ارز دیجیتال که تنها ۳ درصد از بالاترین رقم تاریخی خود فاصله دارد، نیز طولانی‌مدت خواهد بود یا خیر.

افزایش سختی استخراج در شبکه، می‌تواند به معنای افزایش کارمزدها برای کاربران، افزایش زمان مورد نیاز برای ایجاد یک بلوک و همچنین، افزایش تعداد تراکنش‌های تأییدنشده در حافظه‌ی استخراج بیت‌کوین (mempool) نیز باشد. وب‌سایت Earn.com، در حال حاضر کارمزد تراکنش‌های بهینه‌ی بیت‌کوین را ۱۴،۲۷۲ ساتوشی یا تقریباً ۲٫۶۰ دلار تخمین می‌زند.

از سوی دیگر، بر اساس طرح فراکتال ارائه‌شده توسط پائول تودور جونز (Paul Tudor Jones)، میلیارد و مدیر صندوق پوشش ریسک تودور (Tudor)‎، بیت‌کوین در حال حاضر در مراحل اولیه‌ی یک روند صعودی قرار داشته و رشد قیمت آن، به صورت طولانی‌مدت ادامه خواهد داشت.

روند قیمت بیت‌کوین در مقایسه با فراکتال قیمت طلا.

با استناد به دو دلیل اصلی، بیت‌کوین می‌تواند از روند صعودی قیمت طلا از دهه‌ی ۱۹۷۰ میلادی تاکنون، پیروی کند؛ اول، بیت‌کوین یک عرضه‌ی ثابت دارد، بنابراین در برابر تورم مقاوم است. دوم، بیت‌کوین همانند طلا، ویژگی‌های دارایی امن را دارد.

در ماه آگوست سال جاری میلادی، دوقلوهای وینکلوس (Winklevoss)، سرمایه‌گذاران میلیاردر بیت‌کوین و صاحبان صرافی رمزارزی جمینی (Gemini)، اظهار داشتند که بیت‌کوین فقط یک کالای کمیاب نیست، بلکه تنها کالای شناخته‌شده در جهان است که دارای یک منبع قطعی و ثابت می‌باشد. در نتیجه، بیت‌کوین تحت تأثیر هیچ‌یک از شوک‌های احتمالی ناشی از عرضه که طلا یا هر کالای دیگری ممکن است در آینده با آن روبرو شود، قرار نمی‌گیرد.

با توجه به این ویژگی‌های بیت‌کوین، سرمایه‌گذاران به‌طور مداوم استدلال می‌کنند که این ارز دیجیتال، دارایی امن‌تری نسبت به طلا است. بنابراین، با توجه به مقایسه‌ی بین بیت‌کوین و طلا، بسیاری بر این باورند که بیت‌کوین در مسیر یک رشد نمایی بلندمدت قرار دارد.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments