افت فعالیت در شبکه و سقوط BNB، آیا بایننس کوین توان رشد خواهد داشت؟
رمزارز بایننس کوین (BNB) در محدوده ۲۰۵ تا ۲۲۵ دلار در نوسان بوده و دورهای از ضعف را تجربه کرده است. حرکت راکد قیمت به کاهش فعالیت شبکه نسبت داده میشود. در گزارشهای اخیر، اشاره شد در صورتی که بایننس کوین در عبور از سطح مقاومت ۲۲۵ دلاری با مشکل مواجه شود، تمایل به ورود به یک محدوده کوچک نوسانی دارد. حرکات قیمتی بایننس کوین نیز دقیقاً منعکسکننده قیمت بیت کوین (BTC) است که در تلاش برای شکست سطح قیمتی ۲۶۰۰۰ دلار بوده است.
یکی از مسائل کلیدی که بر عملکرد قیمت بایننس کوین تأثیر میگذارد، حجم معاملات بوده است. شاخص حجم در تعادل (OBV) کاهش قابل توجهی را در حجم معاملات در ژوئن و اواخر اوت نشان میدهد. علیرغم احساسات نزولی در بازار، این امر قیمت بایننس کوین را در یک حرکت محدود نگه داشته است. علاوه بر این، شاخص قدرت نسبی (RSI) نشاندهنده کمبود تقاضا برای بایننس کوین بوده و تنها یک صعود کوتاهمدت به بالای سطح خنثی ۵۰ در ماه اوت نمایان است.
برای اینکه بایننس کوین شاهد افزایش قیمت قابل توجهتری باشد، ممکن است به عبور بیت کوین از سطح ۲۶۰۰۰ دلار متکی باشد که میتواند حرکت صعودی مورد نیاز را به بازار تزریق کند. بدون چنین محرکی، خرسهای بازار ممکن است به فشار نزولی خود ادامه دهند و بایننس کوین به طور بالقوه میتواند تا سطح قیمت ۲۰۰ دلار کاهش یابد.
عامل نگرانکننده دیگر عدم فعالیت توسعه در زنجیره BNB است. قیمت بایننس کوین ارتباط نزدیکی با زنجیره BNB دارد؛ زیرا ارز اصلی برای فعالیتهای درون زنجیرهای است. دادههای سنتیمنت کاهش شدید فعالیتهای توسعهای را از ۲۱ اوت نشان میدهد. این کاهش در فعالیتهای توسعه بر قیمت بایننس کوین تأثیر منفی گذاشته است؛ زیرا نشاندهنده کاهش تقاضا برای این ارز دیجیتال در فعالیتهای درون زنجیرهای است.
ترکیبی از حجم معاملات راکد، فقدان حرکت صعودی و کاهش فعالیت توسعه محور در زنجیره BNB، عملکرد قیمت بایننس کوین را با مشکل مواجه کرده است. ممکن است مدتی طول بکشد تا بایننس کوین یک روند معکوس قیمت پایدار داشته باشد؛ مگر اینکه تحولات یا محرکهای قابل توجهی در بازار برای احیای تقاضا وجود داشته باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید