افزایش کلاهبرداریهای رمزارزی در رسانههای اجتماعی! رایجترین روشها کدامند؟
اداره تحقیقات فدرال ایالات متحده (FBI) نسبت به کلاهبردارانی که حسابهای افراد یا تیمها در رسانههای اجتماعی را ربوده و خود را به عنوان افراد قانونی در حوزه توکنهای غیرقابل تعویض (NFT) و رمزارزها معرفی میکنند، هشدار داده است.
این سازمان اطلاعاتی همچنین نگرانیهایی را در مورد وبسایتهای جعلی مطرح کرده که قربانیان را فریب میدهند و به این ترتیب، وجوه آنها را به سرقت میبرند.
این هشدار در حالی صادر شده که تعداد قربانیانی که سرمایهشان را از طریق این دو نوع روش کلاهبرداری از دست میدهند، در حال افزایش است.
در روش اول، مجرمان یا دسترسی مستقیم به حسابهای توسعهدهنده NFT یا یک ارز دیجیتال را پیدا کرده یا حسابهای تقریباً یکسانی را برای تبلیغ نسخههای جدید NFT ایجاد میکنند.
پستهای جعلی اغلب با استفاده از عباراتی مانند «عرضه محدود»، ایجاد حس فوریت را ایجاد میکنند و برای تبلیغ، عنوان «سورپرایز» را به کار میبرند. به گفته FBI، لینکهای ارائهشده در این اطلاعیهها، لینکهای فیشینگ هستند که قربانیان را به یک وبسایت جعلی هدایت میکنند.
به طور کلی، وبسایتهای کلاهبرداری از مردم میخواهند که کیف پول خود را برای دریافت یا خرید NFT وصل کنند، اما در عوض به یک قرارداد هوشمند تخلیهکننده متصل میشوند و وجوه خود را از دست میدهند.
با این حال، گاهی اوقات افراد ممکن است حتی زمانی که کیف پول خود را به یک وبسایت مشکوک متصل نمیکنند، پول خود را از دست بدهند. برای مثال، کاربری گفته که به اشتباه روی یک وبسایت جعلی NFT کلیک کرده و با اینکه کیف پول گرم خود را هم به وبسایت وصل نکرده، اما همچنان بیش از ۳۰۰ هزار دلار NFT او به سرقت رفته است.
برخی استدلال میکنند که در این روش، از بدافزاری استفاده شده که امکان کنترل رایانه قربانی را فراهم میکند، در حالی که برخی دیگر میگویند که وبسایت کلاهبرداری ممکن است یک لینک مخفی امضای کیف پول در جایی داشته باشد که به طور تصادفی کلیک شده است.
دیدگاه خود را ثبت کنید