علت حذف ترون از صرافیهای رمزارزی چیست؟
به گزارش رمزارز نیوز، جاستین سان، بنیانگذار پروژه ارز دیجیتال ترون، ۲،۲۰۰ اتریوم به ارزش تقریبی ۴٫۶ میلیون دلار را به صرافیهای بایننس و هوبی انتقال داده و باعث ایجاد شک و نگرانی در بین فعالان بازار شده است. این اقدام پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر ارسال احضاریه دادگاه و دستگیری سان در هنگکنگ صورت گرفت.
اگرچه سان به سرعت این شایعات را با این ادعا که اخبار جعلی هستند، رد کرد، اما نگرانی اعضای جامعه همچنان ادامه دارد و منجر به فروش گسترده رمزارز TRX شده است. شایعات دستگیری و انتقال وجوه توسط سان، این سوالات را برای جامعه کریپتو ایجاد کرده که آیا این دو رویداد با هم مرتبط هستند یا خیر.
در ۲۲ مارس ۲۰۲۳، کمیسیون بورس و اوراق بهادار (SEC) ایالات متحده اتهاماتی را علیه سان و سه شرکت متعلق به او، یعنی Tron Foundation Limited ،BitTorrent Foundation Ltd و Rainberry Inc (BitTorrent سابق)، مطرح کرد. این کمیسیون ادعا میکند که توکنهای ترونیکس (TRX) و بیت تورنت (BTT) اوراق بهادار ثبتنشده هستند. کمیسیون SEC همچنین سان و شرکتهایش به دستکاری در بازار ثانویه TRX از طریق تجارت شستشو، متهم کرده است.
این ادعاهای SEC بدون شک بر شهرت سان و آینده پروژه ترون سایه افکنده است. فروش رمزارز بومی ترون و تصمیم چندین صرافی (از جمله Binance.US) برای حذف این توکن از لیست خود، نشاندهنده از دست دادن اعتماد جامعه به این پروژه و رهبری آن است. در این میان، انتقال اتریومهای سان به صرافیهای بایننس و هوبی هم ممکن است تلاشی برای تامین منابع مالی در میان آشفتگیهای این پروژه باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
درود قضیه هرچه که باشد بیشترین لطمه را کسانی میخورند که به اخبار دسترسی ندارند ،و یا دیرتر متوجه میشوند سرمایه هایشان چون یخ اب میشود و دیگر هیچ
صرافی های محدود کننده کاربران با ترفندهای مختلف از منجمد کردن سکه های کاربران تا حفظ امنیت کاربران ! این دروغها بر پایه تصرف سرمایه مردم توسط بانکداران است که به صرافیها نیز منتقل شده است.
هر کدام از این صرافیها مدعی نوعی حمایت از کاربران هستند و در مجموع هیچ خدماتی ندارند که ارائه کنند ! نه دانش و نه تخصص تنها یک نوع دلال فارکس است که خود را با زور در میان کاربران جا داده تا مشخصات بانک و پشتوانه اصلی مشخص نشود ! بانکهای پشت FTC یا همان بیمه کاربران امروز مشخص شد بانک سیلیکون ولی و دوبانک دیگر در پشت پرده بازی می کردند و برای بار سوم حماقت امریکایی ظاهر شد و سه شکست باید کافی باشد تا دست از توطئه بردارند و در خدمت جامعه جهانی باشند .
این تلاش ها بدون شک از سمت فدرال رزرو امریکا برای کاهش سطح معاملات رمز ارزها هدایت و رهبری میشود تا بازار فارکس و استاک مارکت دچار لطمات جدی نشود . با توجه به برخی داده ها ، حجم معاملات رمزارزها در اوج خود حدود بیش از ۲۰ درصد از کل نقل و انتقال بین المللی پول را برعهده داشتند و ارزهای رایج و جهان همچون دلار و یورو را دچار افت سطح معاملات کرده بودند . به هر روی نباید انتظار داشت که سلطه ی دلار و رگولاتوری بانک مرکزی امریکا و اتحادیه ی اروپا بزودی بر بازارهای مالی بین المللی پایان یابد .