ارزها:
۸,۷۳۵
دامیننس:
صرافی خارجی:
۶۲۷
حجم روزانه:
۸۵ میلیارد دلار

دست رد اکسور به سینه تتر؛ یوونتوس فروشی نیست!

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

شرکت اکسور (Exor) رسماً پیشنهاد تتر برای خرید ۶۵.۴ درصد از سهام باشگاه یوونتوس را رد کرد. تتر در چند روز گذشته پیشنهاد نقدی ۱.۱ میلیارد یورویی، به اضافه تعهد سرمایه‌گذاری ۱ میلیارد یورو در توسعه این باشگاه را ارائه کرده بود.

مدیران اکسور اعلام کردند که قصد ندارند هیچ سهمی از یوونتوس را به هیچ شخص ثالث، از جمله تتر، بفروشند و مالکیت باشگاه را که برای بیش از یک قرن در خانواده آنیلی باقی مانده، حفظ می‌کنند.

Ramzarz۱۰۰۰ ساتوشی بیت کوین رایگان!
همین حالا در ارزپلاس ثبت‌نام کنید و ۱۰۰۰ ساتوشی بیت کوین جایزه بگیرید. آنی و بدون قرعه کشی!

دریافت جایزه

جان الکان، مدیرعامل اکسور، تأکید کرد:

یوونتوس ۱۰۲ سال است بخشی از خانواده ماست و چهار نسل آن را تقویت و محافظت کرده‌اند.

تتر که از قبل ۱۱.۵ درصد سهام یوونتوس را در اختیار دارد، اکنون با گزینه‌های محدودی برای توسعه استراتژی خود روبه‌رو است: نگه‌داشتن سهم اقلیت، خرید بیشتر بدون کنترل کامل، یا فروش کامل سهام.

این تصمیم می‌تواند احساسات سرمایه‌گذاران رمزارزی و فوتبالی را تحت تأثیر قرار دهد. ترکیب بازارهای سنتی و کریپتویی همچنان محدود است و معامله شکست‌خورده تتر نشان می‌دهد ورود ارزهای دیجیتال به دنیای فوتبال با موانع جدی روبرو است.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع کریپتو نیوز

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments