ارزها:
۹,۳۸۵
دامیننس:
صرافی خارجی:
۶۲۵
مارکت کپ:
۳.۸ تریلیون دلار
حجم روزانه:
۱۳۸ میلیارد دلار
ترس و طمع:
۶۹ /۱۰۰ (طمع)
قیمت تتر:
۸۷,۲۳۳ تومان

صرافی نوبیتکس در حال بازیابی کیف پول‌ها؛ کاربران باید چه اقداماتی انجام دهند؟

زمان مطالعه: 2 دقیقه

در پی حمله سایبری به صرافی نوبیتکس در روزهای گذشته که موجب اختلال در خدمات این پلتفرم شد، نوبیتکس با انتشار اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرده که دسترسی گام‌به‌گام به کیف پول کاربران از روز گذشته آغاز شده است.

این فرآیند به صورت اولویت‌بندی‌شده و بر اساس احراز هویت انجام می‌شود. ابتدا کیف پول‌های اسپات در دسترس قرار خواهند گرفت و در مراحل بعدی، سایر کیف پول‌ها فعال می‌شوند.

نوبیتکس تأکید کرده که احراز هویت، پیش‌نیاز دسترسی به کیف پول‌هاست و این روند از دو روز پیش شروع شده است.

Ramzarz۱ میلیارد بیبی دوج رایگان!
همین حالا در ارزپلاس ثبت‌نام کنید و ۱ میلیارد بیبی دوج هدیه بگیرید. بدون قرعه‌کشی، فرصت محدود!

دریافت هدیه

طبق این اطلاعیه، پس از اطمینان از صحت و امنیت اطلاعات، به صورت فازبندی‌شده امکان مشاهده موجودی کیف پول برای کاربران فراهم خواهد شد.

نوبیتکس اعلام کرده که کاربران در صورت عدم مشاهده موجودی، باید تا پایان فرآیند احراز حساب کاربری منتظر بمانند.

پیش‌بینی می‌شود این فرآیند تا اواسط هفته تکمیل شود، هرچند ممکن است به دلیل بررسی‌های امنیتی بیشتر، زمان‌بندی اعلام‌شده تغییر کند.

نوبیتکس همچنین به کاربران هشدار داده که از واریز رمزارز به آدرس‌های قدیمی این صرافی خودداری کنند. به دلیل تغییر کیف پول‌ها، آدرس‌های قبلی نامعتبر شده‌اند و واریز به این آدرس‌ها می‌تواند منجر به از دست رفتن دارایی شود.

به کاربران توصیه شده در صورت استفاده از این آدرس‌ها در ماینرها یا سرویس‌های بلاکچینی، آن‌ها را حذف یا جایگزین کنند و منتظر دریافت آدرس‌های جدید از نوبیتکس بمانند.

تیم پشتیبانی نوبیتکس از طریق چت آنلاین و تماس تلفنی آماده پاسخگویی به کاربران است.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع کانال تلگرامی صرافی نوبیتکس

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

33 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
View all comments

اول احراز هویت کنید بعد برنامه‌تون را به روز رسانی کنید

سلام من تمام کارهایی که گفته بودند انجام بدید انجام دادم

سلام
یکی از رمز ارزهای من در کیف پولم موجود نیست
رمز ارز bat به مقدار ۴۲۴/۷۴۸ چرا همشون هستش ولی این نیست.با تشکر

خدا را شکر پولام کامل برگشته، ممنونم.

سلام

آخرین ویرایش 14 روز پیش توسط مهدی هادوی

چرا وقتی نمیتونن به قولشون عمل کنند الکی قول میدن
گفتن نهم همه چی درست میشه امروز سیزدهمه
تا دیروز میگفتن اگه تو این مملکت هیچی نداریم بجاش امنیت داریم .الان ب این میگن امنیت ک پولمون تو صرافی کشور خودمون باید اینجوری بشه اینم از وعده وعیداشون

سلام چرا موجودی ایکس امپایر من نیست

متشکرم

من متاسفانه تمام سرمایه زندگیم رو کم کم گذاشتم تو نوبیتکس و از ۴ میلیارد شد ۸۰۰ میلیون و بعدشم هک شد و حالا دستم به هزار تومنش هم نمیرسه ، هر روزهم وعده فردا رو میدن ، من که مطمعن شدم دست خودشون تو کاره تا سرمایه های مردم رو بپیچونن ، مثل برنامه های دیگشون ، منکه در اولین فرصت هم میرم شکایت میکنم و هم میرم ساختمان مرکزی نوبیتکس ، باید جوابگو باشن

۹۲۰۰۰ دلارم رفت من

ماکه سرمایه کل زندگیمون ۶ ملیون است . شماها چه پولی دارید

چراتلفنشون اینقدرشلوغه چت آنلاین هم که نزاشتن واسه اینکارمن الان موجودی کیف پولم رونشون میده ولی یکی ازارزهام نیست چطوری باهاشون ارتباط بگیرم

والا از بس گفتن از صبرو شکیبایی شما متشکریم ک دیگه حال بهمزن شده. هربار تماس میگیری موکول میکنن به چند روز بعد. دیگه عمرا تو این صرافی بمونم اصلا قابل اعتماد نیست.

سلام احزار هویت جدیدم کردیم والا ۹ متونم شد دهم هرچی هم تلاش می‌کنیم وارد بشیم رو صفحه میزنه به اینترنت متصل نیست بابا این بیت کوین لعنتی شد ۱۱۰ هزار دلار میخوایم کاسبی کنیم خواهشن راه اندازی کنید تمام سرمایمون تواین برنامس یکم دل بسوزانید برای مردم.

سلام به همه عزیزانی که می‌خواهند وارد این بازارهای رمز ارز شوند، یک نکته بسیار بسیار مهم:برای شروع باید یک کیف پول سخت افزار تهیه کنید،در غیر اینصورت بازنده خواهید شد ،بدون تهیه این کیف پول تحت هیچ عنوان،تاکید میکنم تحت هیچ عنوان بدون این وسیله یعنی کیف پول سخت افزار ،کوچکترین سودی نمی‌کنید، به طور مثال همین چندروز پیش و جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم اسرائیل، همه کسانی که در این اپلیکیشن ها، دیدن که به راحتی ،اینترنت به هم ریخت و درست زمانیکه ،زمان خرید و فروش و سود خوب بود ،همه چیز بسته شد ،،در حالیکه اگر کیف پول سخت افزار داشتیم ،می‌توانستیم به راحتی در قیمت بالا بفروشیم و در قیمت پایین بخریم و داشته هایمان را قبل از قطعی اینترنت در کیف ذخیره کنیم و در اولین روز باز شدن اینترنت وارد شویم و با قیمت خیلی خوب بفروشیم .

سلام من ایکس امپایرداشتم که الان نیست

من الان به پول احتیاج دارم ، مادرم مریضه باید پول دارو‌ جور کنم . دو هفته است که بسته شده

امروز دهم تیرماه هست و هیچ ورودی یا خروجی از نوبیتکس وجود نداره پولامون گیر کرده تو برنامه نوشتن اپلیکشن غیرفعال هست

پول رفته چرا شما نمیفهمی

بله ما هم میدونیم ولی چون نوبیتکس یه صرافی اصلی ایرانی و مهم است و گفتن که چند میلیون دلار بهش اختصاص داده اند و حتما پول مردم رو باید بهشون برگردونه ولی طول می کشه تا برگرده

تا فردا درست نشد من میرم شکایت میکنم هر روز دارن میگن دو سه روز دیگه

آقا این نوبتکس جلوشو بگیرین فرار نکنند بیشتر مردم دارییهاشون در نوبیتکس سرمایه گذاری کردند

سلام،والا ما که تا این لحظه که ساعت۱۵ روز نهم تیر هست نتونستیم وارد برنامه بشیم ودرضمن از چت آنلاین هم خبری نیست،لطفا صحت و سقم خبری که درج میکنین بررسی کنین،با تشکر

چرا دولت از نوبتیکس لیست افرادی که ماینر به نوبتیکس متصل کرده نمی خواد؟

سلام ماروفیلم کردین یکروزمیگین تاشنبه یکروزمیگین تا دوشنبه قول الکی ندین

فقط موجودی رو نشون میده نه قابل معامله هست نه برداشت و هیچ پشتیبانی آنلاین و تلفنیی هم وجود

قول داده بودن تا شنبه اپ فعال بشه .هنوز نرم افزار رو هم فعال نکردن

۱۰ میلیارد بیت کوین من الان رو هواست
پاسخگو هم نیستن
همه سرمایه ام بود

یعنی همه سرمایه شما فقط ۱۰ میلیارد بیت کوین هست؟

ایشالا درست میشه هممون اینجوریم دیگه

پول چی بوده؟

باد اورده رو باد میبرد
نگران نباشید خسارت همگی پرداخت خواهد شد

عمرا تو ده ميليون تومان هم به عمرت ندیدی. کسی که ده میلیارد تومان پول داشته باشه اولا همه اش رو بیت کوین نمیخره. دوما همش رو تو کیف پول سرد ذخیره می‌کنه.