پایان فشار فروش در بازار داگز؛ شاخص‌های تکنیکال از صعود DOGS خبر می‌دهند!

زمان مطالعه: 2 دقیقه

میم کوین داگز (DOGS) که اخیراً بر روی بلاکچین تون (TON) تلگرام راه‌اندازی شده، پس از کاهش ۳۲ درصدی قیمت خود از زمان عرضه، ممکن است آماده‌ بازگشت باشد.

این توکن در ۲۶ آگوست و پس از دستگیری پاول دورف، مدیرعامل تلگرام در فرانسه، راه‌اندازی شد و در طول رویداد تولید توکن، نوسانات شدیدی را تجربه کرد. لازم به ذکر است که در طول این رویداد، بیش از ۴۰۰ میلیارد توکن DOGS میان کاربران توزیع شد.

Ramzarzسریع ثبت نام کن و بفروش!
زودتر از همه داگزت رو نقد کن!

ثبت نام و فروش DOGS

با این حال، فشار فروش شدید، قیمت داگز را از ۰.۰۰۱۷ دلار به ۰.۰۰۱۰ دلار کاهش داد، اما اکنون داده‌های بازار و شاخص‌های تکنیکال نشان‌ می‌دهند که ممکن است این جریان معکوس شود.dogs-price-potential-rebound

تجزیه و تحلیل نمودار ساعتی داگز افزایش قابل‌توجهی را برای شاخص جریان پول (MFI) نشان می‌دهد که به معنای افزایش جریان ورود سرمایه به بازار این رمزارز است.

کاهش قیمت همراه با افزایش MFI می‌تواند نشانه‌ای از کاهش فشار فروش و ورود خریداران باشد که به یک واگرایی صعودی منجر می‌شود. این موضوع معمولاً نشان‌دهنده آمادگی قیمت برای افزایش است.

علاوه بر این، داده‌های بازار مشتقات نیز نشانه‌هایی از خوش‌بینی را به همراه دارند. افزایش فاندینگ ریت داگز نشان می‌دهد که خریداران برای حفظ پوزیشن خود به فروشندگان، کارمزد پرداخت می‌کنند و این موضوع نیز، بیانگر احساسات صعودی در بازار است.

تحلیل‌های بیشتر نمودار ساعتی داگز نشان می‌دهد که این رمزارز ممکن است به مرحله کشف قیمت نزدیک باشد. این مرحله زمانی رخ می‌دهد که میزان عرضه و تقاضا در بازار، ارزش منصفانه یک توکن را تعیین می‌کنند.

بنابراین، پس از کاهش شدید از ۰.۰۰۱۲ دلار، به نظر می‌رسد فروشندگان، در حال از دست دادن شتاب خود هستند و در مقابل، خریداران از سطح حمایت ۰.۰۰۱۰ دلار دفاع می‌کنند.

اگر داگز بتواند این سطح حمایتی را حفظ کند، احتمال بازگشت به ۰.۰۰۱۲ دلار وجود دارد. در غیر این صورت، قیمت این توکن ممکن است به سطوح پایین‌تری سقوط کند.

در صفحه قیمت لحظه ای ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت زنده و لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع بی‌این‌کریپتو

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

6 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
View all comments

در کل معمولا (احتمال ۶۰ به ۴۰) بازار نشون داده که هر موقع دیدی همه هجوم آوردن به فروش و ترسیدن، این همون چیزیه که نهنگ ها میخوان و واسش برنامه ریزی کردن. پس در حد توان و با مدیریت سرمایه شما بخر. و برعکس در زمان صعودی و هجوم عامه‌ی مردم برای خرید شما با اولین نشونه ها و سیگنالهای ریزشی یا ضعیف شدن روند صعودی، شما بفروش.

من تمام زندگیم رو تو این خرابه از دست دادم ، صد رحمت بر بورس ایران . اگر علم نوسانگیری ندارید به هچ عنوان وارد نشید که بدجوری ضرر میکنید …

خواهشمندم پیش بینی نفرمایید . چه صعودی چه نزولی . هیچ کسی نمی‌داند چه خواهد شد . پس بهتره در این بازار با چشمانی باز منتظر بمانیم

این پیش بینی های شما بر اساس : اگر ، احتمال دارد، ممکن است و امثالهم هست . این معنا را تداعی می‌کند که معامله در بازار ارزهای دیجیتال بر اساس شانس و در واقع نوعی قماربازی است و بازار قابل پیش بینی و مطمئن و قابل اتکایی نیست که بتوان با برنامه‌ریزی و تلاش به نتیجه رسید و سرمایه گذاری در این بازار با ریسک خیلی بالایی همراه است احتمال ضرر زیان خیلی بالاتر از سودگیری است مخصوصا اینکه فرمان (ایجاد نوسانات ، میزان و زمان آنها) دست طرف مقابل یعنی صرافان و صاحبان ارزهای دیجیتال است قطعا دنبال منافع خودشان هستند تا سود رسانی به مشتریان. لذا نگرانی اضطراب استرس در ذات این بازار است ترک این بازار بهتر از ماندن است سلامت جان مال آدم را تهدید و به خطر میاندازد

هیچ قطعیتی در بازارهای مالی وجود ندارد و این ماهیت بازارهای مالی است.

اگه قرار بود انسان با خودش بگه چون این کار بر اساس اما و اگر من انجامش نمیدم الان شاید حتی تو عصر سنگ هم نبودیم.تاریخ هزاران بار به ما نشون داده که همه افراد موفق بر اساس یه ریسک زندگیشونو ساختن.نگا به این ایران نکنید که بورسش همه رو بیچاره کرده چون خداروشکر به لطف مسئولین جهان سومی هستیم الان اینشکلیه ولی موفقیت تا بوده و بوده بر اساس ریسک های بزرگ و کوچک بوده