چرا تلگرام از مدل حضانتی برای کیف پول رمزارزی خود استفاده کرده است؟
از آنجایی که پیامرسان محبوب تلگرام آماده میشود تا در ماه نوامبر، کیف پول ولت (Wallet) را به عنوان یک گزینه بومی در تنظیمات خود عرضه کند، مهم است که بدانیم چرا این کیف پول به جای مدل غیرحضانتی یا خودحضانتی (self-custody)، از مدل حضانتی (custody) استفاده کرده است.
به گفته یکی از مدیران ارشد تلگرام، ولت، یک ربات تلگرامی شخص ثالث که امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتالی همچون بیت کوین را برای کاربران فراهم میکند، به دلیل ورود آسانتر کاربران جدید به سیستم، مدل حضانتی را ترجیح داده است. این بدان معناست که کاربران کوینهای خود را به شخص ثالث میسپارند و مستقیماً مالک داراییهای خود نیستند.
در سپتامبر سال ۲۰۲۳ بود که تلگرام از ادغام ربات کیف پول ولت خبر داد تا کاربران بتوانند مستقیماً از تنظیمات این پیامرسان به ربات دسترسی داشته باشند. اگرچه تلگرام به کاربران فعلی کیف پول این امکان را داده که ربات ولت را مستقیماً در این پیامرسان ببینند، اما کسانی که هرگز از این ربات استفاده نکردهاند، هنوز آن را در تنظیمات خود ندارند.
به گفته مدیر اجرایی ولت، انتظار میرود که عرضه کامل آن در ماه نوامبر و با چند کشور آفریقایی و آمریکای لاتین آغاز شود. پس از آن، کاربران تلگرام خواهند توانست به ولت دسترسی پیدا کرده و شروع به خرید، فروش و تراکنش ارزهای دیجیتال کنند. پس از پایان عرضه جهانی، ولت در منوی تنظیمات تلگرام در سراسر جهان در دسترس خواهد بود، به استثنای حوزههایی که این کیف پول در آنها کار نمیکند.
دیدگاه خود را ثبت کنید