بازار در انتظار سخنان قدرتمندترین مرد بازارهای مالی دنیا، آیا منتظر کاهش قیمتها باید بود؟
جامعه ارزهای دیجیتال مشتاقانه منتظر سخنرانی جروم پاول، رئیس فدرال رزرو در گردهمایی جکسون هول هستند که امروز برگزار خواهد شد. اظهارات پاول این توان را دارد که نه تنها بر بازارهای سنتی، مانند بازارهای سهام و کالاها، بلکه بر فضای بیثبات ارزهای دیجیتال نیز تأثیر بگذارد. پسزمینه بیت کوین (BTC) و بازار گستردهتر ارزهای دیجیتال با بیثباتی نمایان شده است و سقوط اخیر در پنجشنبه گذشته، همچنان سایهای از عدم اطمینان را در این بازار ایجاد میکند. انتظار میرود گردهمایی جکسون هول، که از لحاظ تاریخی به دلیل تسریع در تحرکات بازار شناخته میشود، نوسانات جدیدی را در بازار شکل دهد. جهت این نوسان، چه صعودی باشد و چه نزولی، تا حد زیادی به لحن پاول بستگی دارد؛ خواه او موضعی انقباضی یا انبساطی اتخاذ کند.
یک سال پیش، بازنگری غیرمنتظره پاول در سخنرانیاش موج شدیدی را در اکوسیستمهای مالی ایجاد کرد که منجر به افت بازار سهام، بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال شد و بازار نزولی را تشدید کرد. این موارد نگرانیهایی را در مورد اینکه آیا ممکن است یکبار دیگر شاهد غافلگیری انقباضی دیگری از سوی پاول باشیم، در بازارهای مالی ایجاد کرده است. با این حال، احساسات غالب حاکی از آن است که پاول ممکن است این بار هیچ تغییر عمدهای را در مسیر پولی فدرال رزرو فاش نکند. برخی کارشناسان بر این باورند که فدرال رزرو به دادههای اقتصادی وابسته خواهد ماند و هرگونه توقف در چرخه افزایش نرخ بهره به عنوان یک فرصت برای داشتن تمام گزینهها تلقی خواهد شد.
از سوی دیگر، موسسه مالی بانک آمریکا انتظار دارد که پاول بر تعهد فدرال رزرو به هدف تورم ۲ درصدی خود تاکید کند. علیرغم برخی پیشرفتها، پاول احتمالاً تأکید میکند که هنوز کارهای بیشتری برای مهار تورم وجود دارد که به طور بالقوه به یک مرحله طولانی از مواضع پولی محدودکننده اشاره میکند. بازار از آوریل ۲۰۲۳ تحت سلطه احساسات نزولی قرار گرفته است و هر تلاشی از سوی خریداران برای ایجاد سطح حمایتی با زیان مواجه شده است. فشار نزولی مستمر هرگونه احتمال صعودی را محدود کرده و آینده بازار را نامشخص میکند. در نتیجه، جامعه ارزهای دیجیتال در انتظار سخنرانی جروم پاول است که توان تاثیرگذاری قابل توجهی بر احساسات و جهتگیری بازار دارد. با توجه به الگوهای اخیر قیمتی بیت کوین در سال گذشته، هیچ تضمینی برای تکرار این الگو وجود ندارد؛ و مدیریت ریسک مناسب در این محیط ناپایدار ضروری است.
دیدگاه خود را ثبت کنید
جروم کثیفترین و خائنترین فرد بازار دزد درجه یک
قدرت اقتصادی آمریکا برکسی پوشیده نیست ،دنیا صدسال دیگه نمی تونه دلار را ازاقتصاد جهانی حذف کند ما در کشور ایران به وضوح مبینیم،اقتصاد ایران، ۱۰۰درصد وابسته به دلار،چه بلای برسرمردم اورد،خونه ۵۰۰میلیونی شده ۵میلیارد،قیمت تمام کالاهای اساسی وغیره چندین برابر افزایش یافته و حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران و کارگران و کارمندان ۴۰ درصد افزابش یافته و بعضی افراد بیسواد تازه مخالف افزایش حقوق ۲۰ درصد بودند به بهانه افزایش قیمت و تورم،با این اوضاع نابسامان اقتصادی حقوق کارمندان و سایرین نباید کمتراز ۳۰میلیون باشه نه ۸میلیون،
بمیره راحت شیم
باید کاه بارش کنیم. دلار آمریکا ارزشش را دارد ازدست میده وتورم بالا میره. بایدجنگ اوکراین راتمام کنن