از کنسرت تا زندگی پس از مرگ در متاورس!
بعد از تغییر برند کمپانی مادر فیسبوک به دلیل ورود به حوزه متاورس، بسیاری از پروژهها و شرکتهای سراسر دنیا نیز خود را برای ورود به این حوزه آماده کردند. از خرید ملک در این دنیای مجازی تا آزمایش محدودیتهای آن، از جمله اقدامات شرکتهای دنبالهرو Meta است.
دیزنیلند در متاورس
طبق پتنت ثبتشده، برنامه احتمالی دیزنی برای متاورس میتواند تجربه مجازی و سهبعدی به شدت واقعگرایانه و جذاب را بدون نیاز به استفاده از عینک یا هدبند واقعیت مجازی، به کاربر ارائه دهد.
پاپ کره (K-pop) در متاورس
در روز دوشنبه، شرکت برگزارکننده کنسرتهای متاورسی Animal Concerts اعلام کرد که با شبکه Klaytn شرکت Kakao قرارداد امضا کرده تا برنامههای خود برای افزایش فعالیت در صنعت سرگرمی این شرکت را گسترش دهد. مدیر عامل Animal Concerts، کالین فیتزپاتریک (Colin Fitzpatrick) گفته است که اهداف اصلی Klaytn، ورود به NFT و متاورس است.
فیتزپاتریک با اشاره به مشکلات مقیاسپذیری افزود:
مشکلات فنی، تعداد افرادی که میتوانند در این کنسرتهای متاورسی شرکت کنند را محدود میکند.
زندگی دوباره در متاورس
Linden Lab، شرکت پشتیبان دنیای آنلاین مجازی Second Life، روز پنجشنبه اعلام کرد که مؤسس این پروژه، فیلیپ رزدیل (Philip Rosedale)، به عنوان مشاور استراتژیک به این پروژه ملحق شده است و در کنار آن، اعضای تیم متاورسی شرکت واقعیت مجازی مستقر در سن فرانسیسکو (High Fidelity) هم به این پروژه پیوستند. رزدیل در این باره گفت:
نیازی نیست که دنیاهای مجازی، ناآرمانشهر (ویران شهر) باشند. شرکتهای تکنولوژیک بزرگ، با اهدا کردن هدستهای VR و ساخت متاورس در پلتفرمهای تبلیغاتی و اختصاصی خود، نمیتوانند برای همه افراد، دنیایی جادویی و بینقص ایجاد کنند.
Second Life که در سال 2003 شروع به کار کرد، یکی از اولین تجربیات دنیای مجازی را پیش از شروع فعالیت شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام، ارائه داد. رزدیل در سال 2008 این شرکت را ترک کرد و مدیر عامل Linden Labs شد و پس از آن در سال 2013، شرکت High Fidelity را تأسیس کرد. بازگشت او میتواند نقطه عطف عظیمی در ادغام متاورسهای جدید با پلتفرمهای قدیمی باشد.
دیدگاه خود را ثبت کنید