ارزها:
۸,۱۶۲
دامیننس:
صرافی خارجی:
۵۹۴
حجم روزانه:
۴۵ میلیارد دلار
ترس و طمع:
۶۸ /۱۰۰ (طمع)

شفاف‌سازی نوبیتکس درباره حادثه امنیتی خرداد ۱۴۰۴؛ از جبران خسارت کاربران تا اثبات ذخایر

اخبار رمزارز نیوز را در گوگل دنبال کنید.
دنبال کردن رمزارز نیوز در گوگل
زمان مطالعه: 2 دقیقه

صرافی نوبیتکس در واکنش به انتشار برخی ادعاها درباره نحوه جبران خسارت‌های ناشی از حادثه امنیتی خرداد ۱۴۰۴ اعلام کرد که این خسارت‌ها به‌طور کامل از محل منابع داخلی شرکت و سهامداران آن جبران شده و هیچ کمک مالی از سوی نهادهای دولتی، عمومی یا حاکمیتی دریافت نشده است.

این مجموعه با اشاره به انتشار تصویری ناقص از یک مکاتبه اداری در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، اعلام کرد که این نامه مربوط به بیش از یک سال قبل بوده و انتشار آن بدون ارائه متن کامل، زمان تنظیم و شرایط شکل‌گیری مکاتبه، باعث ایجاد برداشت‌های نادرست درباره درخواست کمک مالی از صندوق توسعه ملی شده است.

به گفته نوبیتکس، این مکاتبه در چارچوب فراخوان نهادهای دولتی برای شناسایی کسب‌وکارهای آسیب‌دیده از جنگ انجام شده بود و این شرکت نیز مانند سایر کسب‌وکارهای مشمول، اطلاعات مورد نیاز را برای بررسی امکان استفاده از حمایت‌های احتمالی ارائه کرده است. با این حال، جبران تمامی خسارت‌های ناشی از حادثه امنیتی سال گذشته بدون استفاده از منابع عمومی و تنها از محل منابع داخلی شرکت و سهامداران انجام شده است.

Ramzarzبا ۱۰ هزار تومان هم میشه طلا خرید!
خرید طلا و نقره دیجیتال با امکان تحویل فیزیکی در توچال، بدون اجرت و مالیات و با کمترین کارمزد.

خرید سریع و آسان

نوبیتکس در ادامه تأکید کرده که یک کسب‌وکار خصوصی و مستقل است و در جریان این بحران، با وجود شرایط دشوار ناشی از حمله سایبری و قطع اینترنت بین‌الملل، توانسته تعهدات خود در قبال کاربران را حفظ کرده و مسیر خدمت‌رسانی را بدون اتکا به حمایت مالی دولتی ادامه دهد.

نوبیتکس همچنین اعلام کرده که پس از حادثه امنیتی، وضعیت دارایی‌ها و تعهدات این پلتفرم در سه مرحله توسط سه نهاد متفاوت بررسی و حسابرسی شده است. یکی از این بررسی‌ها به صدور گواهی اثبات ذخایر نوبیتکس با تأیید کارشناسان رسمی دادگستری منجر شده که نتیجه آن در گزارش دوسالانه این مجموعه نیز منتشر شده است.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع نوبیتکس

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
View all comments

در مورد جبران خسارت، کیف پول من که همش تتر بود بطور کامل برگشت، اما این به معنای جبران خسارت نیست، تتر ۱۰۸ بود نوبیتکس هک شد، چند هفته بعد که جبران خسارت شد تتر ۸۸ بود که من از ترس با ۴۰٪ ضرر فروختم، و بعد از ۲ ماه از ۱۴۰ عبور کرد، که اینم خودش مشکوکه!!! اما در مورد اثبات ذخایر و اینکه میلیاردی جایزه میدن، سوال اینجاست که چرا حتی ۰.۰۱ درصد از این مبلغ صرف بروزرسانی سایت و اپلیکیشن درب داغون نوبیتکس نمیشود؟ همین الان یک قالب جدید پر از باگ ساختند که ۲.۵ گیگ حافظه میخوره و همه جاش پر از باگه و حتی روی لپ تاپ و فایرفاکس لگ میزنه، یعنی حتی به اندازه bit24 با ۲ میلیون کاربر هم سرمایه ندارند خرج نرم افزار کنند؟

سلام
در دی ماه من در نوبیتکس نود و هشت میلیون پول داشتم بعد حادثه سی و هشت میلیون به من دادند خیلی تماس گرفتم پیام دادم تصویر فرستادم ولی حریف نشدم و پولم رفت بعد از اینکه هفت صد میلیون توی نوبیتکس از دست دادم اون نود و هشت میلیون را قرض گرفته بودم