تجهیزات ماینر زیر ذرهبین مجلس!
پرویز محمدنژاد، رئیس کمیته نیرو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت:
دستگاههای ماینر به شکل قاعدهمند و حسابشده وارد کشور نشده و باعث بروز معضلات و مشکلاتی شدهاند که این موضوع، ضرورت پرداختن و نگاه ویژه به بحث ماینرها را نشان میدهد. در مجلس از جهات مختلف درحال ساماندهی این موضوع بوده و به دنبال قاعدهمند کردن سیستم و تجهیزات ماینرها در کشور هستیم.
او همچنین در گفتگو با ایسنا بیان کرد:
به واسطه اینکه دستگاههای ماینر به شکل قاعدهمند و حسابشده وارد کشور نشدهاند، بههمریختگی زیادی در داخل کشور هم به لحاظ مصرف انرژی و هم به لحاظ سایر معضلات و مشکلات ایجاد شد که این موضوع، ضرورت پرداختن و نگاه ویژه به بحث ماینرها را نشان میدهد. در مجلس شورای اسلامی از جهات مختلف درحال ساماندهی این موضوع هستیم و با همکاری وزارتخانههای صمت و نیرو، اقداماتی تحت عنوان طرحها و لوایح را در مجلس مطرح کردهایم و به دنبال قاعدهمند کردن سیستم و تجهیزات ماینرها در کشور هستیم.
رئیس کمیته نیرو کمیسیون مجلس بر لزوم استاندارد سازی تجهیزات استخراج رمزارزها تاکید کرد و گفت که اگر به درستی به این حوزه پرداخته نشود، حتماً ضرر بیشتر از سود و فایده آن خواهد بود. امروز یک مرحله دیگر از کنترل و کانالیزهکردن این پدیده نوظهور و جدید را پشت سرگذاشتیم و شاهد افتتاح نخستین آزمایشگاه استخراج فراوردههای پردازشی رمزارزها (ماینرها) را در سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف بودیم. اگر قرار است از این تجهیزات (ماینرها) و این فناوری استفاده کنیم، این کار حتماً باید به شکل قاعدهمند باشد. یکی از قواعد، استاندارسازی است. با استاندارسازی قطعاً کنترل خوبی در حوزه مصرف انرژی صورت میگیرد.
محمد نژاد همچنین بیان کرد : این نگرانی وجود دارد که ماینرهای از رده خارج از کشورهای دیگر مانند چین که سال ها در انبار به عنوان اسقاط نگهداری میشدند، از طرق مختلف وارد کشور شوند و به نوعی، زبالههای کشور را افزایش میدهیم. راهاندازی و افتتاح این آزمایشگاه و استاندارسازی این فرایند، کمک مؤثری در این زمینه خواهد بود. از سوی دیگر در بحث استانداردسازی در حوزه مصرف انرژی، اغلب این دستگاهها که از نسل اول هستند و مصرف انرژی فوق العاده زیادی دارند با کمک این آزمایشگاه، دستگاههای بیکیفیت از قاعده مصرف و استفاده خارج خواهند شد. این آزمایشگاه، فیلتر بسیار خوب و ارزشمندی برای استاندارسازی و قاعدهمند کردن این گونه دستگاهها برای تولید یک سری منابع مالی است که از نگاه ما، در چرخه مالی اهمیت آنچنانی ندارد و اثرگذار نیست. این درحالی است که این دستگاهها امروز به صنایع کشور آسیب زده است.
وی در ادامه صحبتهایش از سازمان جهاد دانشگاهی صنعتی شریف برای راهاندازی این آزمایشگاه تقدیر کرد و گفت:
عشق و علاقه به میهن باعث شده است که این جوانان دانشمند بتوانند وارد این عرصه شوند و قطعاً درصد زیادی از مشکلات مصرف انرژی این دستگاه (با افتتاح این آزمایشگاه) رفع خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید