۵ رویدادی که می‌توانند به بازار نزولی فعلی پایان دهند!

زمان مطالعه: 3 دقیقه

با تداوم بازار نزولی ارزهای دیجیتال و ورشکستگی برخی از پروژه‌های فعال در حوزه کریپتو، بحث و گفت‌وگوها در مورد پیش‌بینی کف قیمت‌ها و زمان پایان زمستان رمزارزها، شدت گرفته است. اما به نظر می‌رسد که پیش‌بینی این دو موضوع، تقریبا غیرممکن است.

Ramzarzسود‌های بی‌پایان!
خرید میم‌کوین‌های کمیاب و انفجاری بدون کارمزد، فقط در ارزپلاس!

خرید سریع

به گزارش سایت کوین تلگراف، در این میان، برخی از تحلیلگران، به جای تمرکز بر پیش‌بینی زمان پایان بازار نزولی، به بررسی عواملی که می‌توانند به خارج شدن از این شرایط کمک کنند، پرداخته‌اند. در ادامه نگاهی داریم به پنج کاتالیزور بالقوه که می‌توانند بازار کریپتو را از وضعیت بد فعلی بیرون بکشند.

۱. ادغام موفق اتریوم

یکی از مورد انتظارترین تحولات در پنج سال گذشته، انتقال شبکه اتریوم از اثبات کار به اثبات سهام بوده است. در حالی که این فرآیند بسیار طولانی شده و در این میان، با مشکلات متعددی هم روبه‌رو شده است، اجرای موفقیت‌آمیز این به‌روزرسانی در دو شبکه آزمایشی، نشان می‌دهد که ارتقای بزرگ اتریوم نزدیک‌تر از همیشه است.

طبق گزارش‌ها، ادغام نهایی در شبکه اصلی اتریوم برای آگوست سال ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است. در صورتی که ادغام اتریوم با موفقیت اجرا شده و این به‌رورسانی به مقیاس‌پذیری بیشتر و تجربه کاربری سریع‌تر در این شبکه منجر شود، این امکان وجود دارد که بازار کریپتو از وضعیت نزولی خود رهایی پیدا کند.

۲. تایید ETF اسپات بیت کوین

رویداد دیگری که سال‌هاست معامله‌گران رمزارز منتظر آن هستند و می‌تواند جرقه احیای بازار کریپتو باشد، تصویب یک صندوق قابل‌معامله در بورس (ETF) اسپات بیت کوین در ایالات متحده است. تاکنون، هیچ ETF اسپات بیت کوینی توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا تایید نشده و این کمیسیون، دلایلی مانند «امکان دستکاری در بازار و عدم وجود تدابیر مناسب برای محافظت از سرمایه‌گذاران» را برای رد این درخواست‌ها عنوان کرده است.

اگر یک ETF اسپات بیت کوین در آمریکا تایید شود، می‌تواند سطح جدیدی از مشروعیت را برای بیت‌ کوین و در کل، کلاس دارایی‌های دیجیتال به ارمغان آورد.

۳. تغییر سیاست‌های فدرال رزرو

پس از چندین سال سیاست پولی آسان و نرخ‌های بهره نزدیک به صفر، فدرال رزرو ایالات متحده به تازگی نرخ بهره را به میزان قابل‌توجهی افزایش داده است. این موضوع باعث شده که ارزش دارایی‌های پرریسک در سرتاسر جهان کاهش یابد.

در واقع، رشد تاریخی بازار ارزهای دیجیتال که در سال ۲۰۲۱ شاهد آن بودیم، تا حد زیادی ناشی از سیاست‌های پولی آسان فدرال رزرو بود و در صورت بازگشت به چنین سیاست‌هایی، به احتمال زیاد یک بار دیگر شاهد سرازیر شدن سرمایه به اکوسیستم کریپتو خواهیم بود.

۴. پذیرش گسترده بیت کوین به عنوان یک پول قانونی

در سال ۲۰۲۱، السالوادور به اولین کشوری در جهان تبدیل شد که بیت کوین را به عنوان یک ارز قانونی پذیرفت. در آوریل سال 2022، جمهوری آفریقای مرکزی هم دومین کشوری بود که این کار را انجام داد.

در این میان، اگر کشورهای بزرگتری مانند ژاپن یا آلمان هم به این جریان بپیوندند، روند کلی بازار احتمالاً تغییر خواهد کرد.

۵. پذیرش پرداخت با بیت کوین توسط یک شرکت بزرگ

اگرچه در حال حاضر گزینه‌هایی برای دسترسی به خرید با بیت کوین و رمزارزها وجود دارد، اما توانایی خرید با این دارایی‌ها در شبکه بلاکچین نسبتاً محدود است. در این میان، ایلان ماسک هم بارها اعلام کرده که یکپارچه‌سازی پرداخت‌های مبتنی بر بلاکچین می‌تواند جرقه‌ای برای رشد بازار رمزارزها باشد.

بنابراین، در صورت پذیرش بیت کوین توسط یک شرکت بزرگ، این احتمال وجود دارد که روند کلی بازار یک بار دیگر صعودی شود.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments