ممنوعیت رمز ارزها دو برابر شد!
تعداد کشورهایی که معاملات رمزارز را ممنوع کردهاند در سه سال گذشته دو برابر شده است.
اگرچه سال 2021 از نظر وضعیت بازار سال خوبی برای صنعت ارزهای دیجیتال محسوب میشود اما تعداد کشورها و دولتهایی که خرید و فروش رمزارزها را ممنوع کردهاند نسبت به سال 2018 بیش از دو برابر شده است.
گزارشی که از سوی کتابخانه تحقیقاتی مجلس سنای ایالات متحده منتشر شده است نشان میدهد 9 کشور تا امروز معاملات ارزهای دیجیتال را به طور کامل ممنوع اعلام کرده و 42 کشور محدودیتهای نسبتا زیادی برای کاربران ایجاد کردهاند. در سال 2018 که برای اولین بار گزارش ممنوعیتها و محدودیتها منتشر شد، این اعداد به ترتیب 8 و 15 بوده است.
در این ممنوعیت مطلق معاملات ارزهای دیجیتال یا نگهداری آنها یک عمل مجرمانه محسوب میشود.
طی سه سال گذشته تعداد دولتهای منعکننده یا محدودکننده معاملات ارزهای دیجیتال دائما افزایش یافته است و در حال حاضر نشانههایی از کند شدن این جریان وجود ندارد. چندین دولت دیگر نیز در حال بررسی و تعیین منعها و حد و مرزهای قانونی گسترده برای بازار رمزارزها هستند. به غیر از 51 کشور که ممنوعیتهایی برای کریپتو کارنسی اعمال کردهاند، 103 کشور نیز قوانین ضدپولشویی و مبارزه با تأمین مالی تروریسم (AML/CFT) را اجرا کردهاند. این تعداد در سال ۲۰۱۸ تنها 33 کشور بوده است. این آمار نشاندهنده رشد سه برابری تعداد دولتها در اعمال قوانین منع معامله، ضدپولشویی و ضدتروریسم پیرامون ارزهای دیجیتال است.
یکی بازرس مالی سوئدی و همچنین آژانس حفاظت از محیط زیست این کشور در ماه نوامبر خواستار ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال از طریق الگوی اثبات کار (PoW) به دلیل مصرف بالای برق و آسیبهای زیست محیطی این فرایند شدند. این موضوع انتقاد شدید موسسه Melanion Capital مستقر در پاریس را در پی داشت. این موسسه ادعاهای مربوط به آسیبهای زیست محیطی ناشی از استخراج ارزهای دیجیتال را کاملاً نادرست خواند.
کشور استونی، همسایه سوئد در اتحادیه اروپا، قرار است در ماه فوریه قوانین مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم را اجرا کند. انتظار میرود قوانین جدید وضعیت ارائهدهندگان خدمات دارایی مجازی (VASP) را تغییر دهد و ممنوعیتها و محدودیتهایی برای پروژههای مالی غیرمتمرکز (DeFi) و بیت کوین (BTC) ایجاد کند.
زمانی که مجلس قانونگذاری هند در سال گذشته تصویب قوانین ممنوعیت معامله ارزهای دیجیتال را در دستور کار قرار داد، دولت هند تلاش کرد تا این موضوع به نتیجه نرسد. در نتیجه ممنوعیت مطلق برای معامله ارزهای دیجیتال ایجاد نشد اما معاملات رمزارزها تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار هند (SEBI) قرار گرفت و مبادلات داراییهای دیجیتال در بسترهای متمرکز و تحت کنترل نهاد قانونی امکانپذیر شد. با این وجود باز هم امکان تصویب ممنوعیتهای بیشتری دور از ذهن نخواهد بود.
دیدگاه خود را ثبت کنید
سلام برثروتمندان رمزار، درواقع بگویم رمزاعداد یابهتراز ورشدن اعداد ۰،۱که تنها شبکه یا مدیا که توانستاخرین پیام بده دادهایی از رمزروگفت، یعنی کسیکه بتواند داده معادل اعداد ۰+۰مساویچهارراحل کند، وتعادل تمام کنشها درطبیعت التورومتافیزیک یا همان رازالودجهان ما، پس باوربکنیدکسی نمیتواند جلوی پدیده به عنوا شبکه نو یا سرامدتمام رازهای گیتی را خاموشش کند، مگر… درسرای دل گرسیه سرخ گونه ای دیدی بدان زین مجلس صدای بلندی میطبت.. بیتکوینودیگرارزها فقطبخرین
بهترین بازار برای پولتون بورس ایرانه،بریزین تو بورس تامسئولین …
دولت ها و بانک های سنتی باید خودشون رو با رمز ارزها تطبیق بدن و نه رمز ارزها
چ کشورهای مهمی هم ممنوع کردن بنگلادش اردن …..🤣🤣🤣🤣
اینا همه بازیه برای ارزان کردن بیت کوین تا بتونن راحت بخرن و ذخیره کنند. بیت کوین با اقتدار هم اول و هم دست نیافتنی. تنها راه خلاصی از دست انواع دولتها ارز دیجیتال.
این موضوع بارها گفته شده ،،، و شک نداریم که کشورهایی که امروز با غیرمتمرکز شدن امور مالی ،، بلاکچین و در کل رمزارزها مخالفت میکنند و ممنوعیت این صنعت رو اعلام میکنند ،، در آینده نزدیک از بدبخت ترین کشورهای جهان خواهند بود ،، و این خیلی جالبه که کشور ما با این فضا مخالفت که نکرده هیچ بلکه در جاهایی از سمت مسئولین حمایتهایی هم صورت گرفته ،،، مشکلی که الان در ایران و خیلی از کشورها وجود داره اینه که بحث قانونمند شدن این حوزه در دستورکار دولتها قرار گرفته و این نشون میده که بالغ بر ۹۹ درصد از مسئولین کشور ما و دیگر کشورها به هیچ وجه هدف اصلی خلق بلاکچین و رمزارزها رو ، هنوز متوجه نشدند و تنها شاید اسم این مارکت و چند رمزارز رو شنیده باشند … ۱ – مسئولین و دولتها هنوز هم درک نکردند که هدف اصلی ایجاد و خلق این دنیای جدید علاوه بر اهدافی که پروژه های مختلف دنبال میکنند ، سعی در تقسیم عادلانه ثروت و غیر متمرکز بودن این حوزه بوده ،، و هیچ شخص ، دولت ، و یا قدرتی نخواهد توانست که کریپتوکارنسی را زیر نظر خود درآورده و از اخذ مالیات گرفته تا میزان تقسیم ثروت را کنترل کرده و یا اینکه ، بداند چه شخصی با چه مشخصات هویتی ،، چه مقدار رمزارز دارد ،، اما فعلا اکثر دولتها چیزی متوجه نمی شوند … چرا که دنیای کریپتو و بلاکچین با این تکنولوژی بینظیر ،، در نهایت قدرت و سلطه دولتها را کم کرده و ازبین میبرد ، همین ترس از دست دادن تسلط روی زندگی مالی مردم باعث مخالفتها و ممنوعیت ها در کشورهای مختلف شده … البته این دلایل ،، قسمت کوچکی از توانایی این تکنولوژی بود که خدمتتون عرض شد …
بنظرم بیت کوین رو امریکا بوجود اورده ،چون میتونه کنترلش کنه بیت موفق بشه جای دلار رو بگیره ،دالر حکم طلا رو پیدا میکنه
راست میگید فقط بورس خوبه که ثروت مردم رو غارت کردن و به هیچ کسی هم پاسخگو نیستم.
محیط زیست _تخریب _ تروریست _ دور نگه داشتن بقیه از رفاه _
اون دسته که از روز اول رفتن و شروع کردن الان به قول خودشون می تونن ریاست بکنن
اینجا فقط حرف تونستنه که می تونن پادشاهی کنن
سلام فراعنه مصر منتظر یوسف نبی باشید
سلام جناب قارون منه مگس میام سراغت
تونستن دور از دسترس نبست
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخهخخههخخهخخخخخخخهخخخخخخخخخخخخخخخخ
وضع این قوانین هیچ تاثیری در رشد و ارتقاء رمز ارزها نخواهد داشت چون پولهای بسیار سنگینی وارد رمز ارزها شده . دولتهای ممنوع کننده نگران کاهش اختیارات خود هستند . رمز ارزها بالاخره بانکها را حذف خواهد نمود
دولتهای ممنوع کننده یا کشورهای عقب مانده هستند که درکی ازش ندارند یا مثل چین کمونیست نگران پلشتیهای خودشون هستند .
سلام این همه کشتی های غول پیکر که تمام گونههای ماهی را به انقراض کشاندن بعد این همه زباله های که به دریاها ریخته میشود ایناها به حسابرنمیان فقط چهارتا ماینیر که ان هم یک دهه بیشتر از عمر این ماجرا نمیگزرد شده داستان
شاید بورس ایران بهتر باشد.
شاخص از ۲۰۰۰ به ۱۲۰۰ ریزش کرد.
اینکه ایراد میگیرند بیتکوین و استخراج ان به محیط زیست صدمه میزنه خیلی مزحک و خنده داره
صدمه یک استخر استخراج شاید به اندازه یک کارخانه تولید مبلمان هم نباشه صدماتیکه به محیط زیست میزنه. دوما این ایرادو کشورهای بیان کردن که درون کشورشون هیچ ماینری شاید نباشه
واینکه دولتها با کیرپتوکارنسیها مشکل داشته باشند کاملا طبیعیه و شکی نیست چون این اومده تا سلطه و اعتبارات خیالی و توهمی رو که بدست چند سیاستمدار به مردم احمال میکنند از بین ببره
مبارزه با پولشویی درسته ولی مبارزه با تروریسم که اخه من یکنفر یک فرد چطوری میتونم به به سازمانهای تروریسم کمک کنم میلیاردرم باشم حتی اونهارو نمیشناسم که بخواهم باهاشون ملاقات کنم چه برسه کمک کنم. اینکه حرف مفت دولتمردان هست مثل همین دولت چین و سوئد از تروریستها خوده دولتها حمایت میکنند سند حرفم همین دولت چین که اول از همه طالبان رو به رسمیت شناخت!!!!
چین خودش بیشترین بیت کوین رو استخراج کرده الان مخالف رمز ارز هست
چرا تعداد کشورهایی که معاملات رمز ارزها و قانونی اعلام کردنو نمیگین چند برابر شده!!!؟
همیشه دنبال نقاط منفی با ذریین هستین،
اون خبر ها رو هم داریم . با دقت بیشتر خبر ها رو دنبال کنید