سقوط قیمت بیت کوین به کمتر از ۴۰ هزار دلار!
لکس موسکوسکی (Lex Moskovoski)، مدیر ارشد سرمایهگذاری در موسکوسکی کپیتال (Moskovoski Capital)، دادههایی را به اشتراک گذاشت که نشان میدهند روز سهشنبه ۱۸ می، ۲۲،۹۱۷ واحد BTC طی یک ساعت به صرافیهای متمرکز منتقل شده است. موسکوسکی اظهار داشت که جریان ورودی ساعتی بیت کوین به صرافیها، به بالاترین سطح خود از زمان سقوط پنجشنبه سیاه در مارس سال ۲۰۲۰ میلادی رسیده است.
جریان خروجی یک دارایی از صرافیها معمولا به انتقال آن به کیف پولهای سرد برای افزایش امنیت یا پروتکلهای دیفای برای کسب سود نسبت داشته میشود. در مقابل، انتقال یک دارایی به پلتفرمهای متمرکز معمولا با هدف فروش آن صورت میگیرد.
دادههای ارائهشده توسط شرکت تحلیلی گلسنود (Glassnode) نشان میدهند که طی دو روز گذشته، بالاترین حجم بیت کوین ارسالی به صرافی متمرکز بایننس (Binance) ثبت شده است.
برخی از تحلیلگران معتقدند که یکی از دلایل افزایش جریان ورودی بیت کوین به صرافیها، آخرین مهلت تتر (Tether) برای افشای سوابق مالی سه ماهه خود به دفتر دادستان كل نیویورك است که برای فردا تعیین شده است. هفته گذشته، تتر برای اولین بار ترکیب ذخایر خود را اعلام و ادعا کرد که سه چهارم از استیبل کوینهای آن توسط پول نقد و معادل آن، سایر سپردههای کوتاه مدت و اوراق تجاری پشتیبانی میشود.
علیرغم سقوط قیمت بیت کوین به سطوح کمتر از ۴۰ هزار دلار، برخی از تحلیلگران همچنان نسبت به آینده این ارز دیجیتال خوشبین هستند.
در همین راستا، لارك دیویس (Lark Davis)، تحلیلگر مشهور، اظهار داشت:
افت قیمت اخیر موجب شده است كه شاخص قدرت نسبی ۱۴ روزه بیت کوین برای اولین بار از مارس سال ۲۰۲۰ به محدوده اشباع فروش برسد. بنابراین، این احتمال وجود دارد که روند نزولی به کف خود نزدیك شده باشد.
برخی دیگر نیز بازگشت سریع بیت کوین به رالی صعودی پس از اتمام فروش را پیشبینی میکنند. یک کاربر توییتری با نام YHRW80 با اشاره به ورودی روزافزون سرمایه به بازارهای اسپات و مشتقات بیت کوین در طی سال ۲۰۲۱، نتیجهگیری کرده که احساس غالب در بازارها «طمع» است نه «ترس».
با این حال، شاخص ترس و طمع بیت کوین با تحلیل YHRW80 مطابقت ندارد و احساسات فعلی بازار بیت کوین را «ترس شدید» توصیف میکند.
در این میان، انتشار برخی اخبار ناخوشایند نیز باعث شتاب گرفتن روند نزولی بیت کوین شده است. بر اساس گزارش رسانههای هند، دولت این کشور قصد دارد در مورد ممنوعیت ارزهای دیجیتال تجدید نظر کند و یک هیئت کارشناسی جدید برای بررسی قانونگذاری داراییهای رمزارزی در هند تشکیل دهد.
علاوه بر این، آخرین گزارشها از چین نشان میدهند که سه نهاد خودتنظیمی – انجمن امور مالی اینترنت ملی چین (NIFA)، انجمن بانکداری چین (CBA) و انجمن پرداخت و تسویه حسابهای چین (PCAC) – موسسههای مالی و شرکتهای پرداخت را از ارائه خدمات به معاملهگران و شرکتهای فعال در حوزه رمزارزها منع کردهاند.
در این میان، آلت کوینها نیز با پیروی از رهبر خود، در چند روز گذشته یک روند نزولی به خود گرفتهاند.
دیدگاه خود را ثبت کنید