یک شوک عظیم دیگر برای بازار ارزهای دیجیتال در راه است!

زمان مطالعه: 2 دقیقه

معامله‌گران و کارشناسان کریپتو خود را برای چند هفته‌ی پر اتفاق در این بازار مالی آماده می‌کنند.
مهم‌ترین رویداد هفته‌ی آینده، نشست کمیته بازار آزاد فدرال (FOMC) است که در ۲۶ و ۲۷ جولای برگزار خواهد شد. کمیته بازار آزاد فدرال، نهاد سیاست‌گذاری مالی فدرال رزرو آمریکا، قرار است در مورد افزایش نرخ بهره، تصمیم‌گیری کند.
آخرین افزایش نرخ بهره به میزان ۷۵ bps، آشفتگی بزرگی در بازارهای ارزهای دیجیتال به بار آورد. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که ۲۱٫۳ درصد، احتمال افزایش نرخ بهره تا ۱۰۰ bps وجود دارد. در این‌ بین، یک معامله‌گر بزرگ به نام MFHoz، اعلام کرده که فدرال رزرو اخیرا ترازنامه‌ی خود را گسترش داده است تا خسارات ناشی از این افزایش احتمالی را محدود کند.
در تاریخ ۲۸ جولای قرار است که داده‌های مربوط به تولید ناخالص سه‌ماهه‌ی دوم ایالات‌متحده گزارش شوند. داده‌های سه‌ماهه‌ی اول، حاکی از رشد منفی در تولید ناخالص داخلی بودند. اگر داده‌های جدید تکرار دوباره‌ی این روند را نشان دهند، می‌توان نتیجه گرفت که ایالات‌متحده در رکود اقتصادی قرار دارد.
علاوه بر این، شرکت‌های بزرگی مانند گوگل، مایکروسافت، متا، اپل و آمازون به‌زودی آمار مالی خود را برای سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۲، گزارش خواهند کرد. داده‌ها نشان می‌دهند که بازار سهام شرکت‌های فناوری، ارتباط نزدیکی با بازار کریپتو دارد و هرگونه آشفتگی در آن‌ بازار، می‌تواند منجر به سقوط بیشتر قیمت ارزهای دیجیتال شود.

Ramzarzسود‌های بی‌پایان!
خرید میم‌کوین‌های کمیاب و انفجاری بدون کارمزد، فقط در ارزپلاس!

خرید سریع
منبع کوین گپ
ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

2 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
View all comments

فدرال رزرو نمیتونه تا ابد نرخ بهره رو افزایش بده، اینطوری فقط داره خودزنی میکنه و سهام اکثر شرکت های بزرگ آمریکا رو با مشکل مواجه می کنه، در حالی که نتونسته تورم رو اونطور که باید مهار کنه

سلام همیشه افزایش نرخ بهره در ابتدا موجب ثبات در بازار و کم شدن نقدینگی بازار میشه یک مسکن مقطعی اما چند آسیب ثانویه داره که اصلاً جالب نیست ۱ با کم شدن سرمایه در گردش بازار کسب و تولید لطمه میخوره ۲دوباره نامحسوس اثر تورمی داره ۳ دولت یا ارگانی که پول سودی رو گرفته اگه قرض الحسنه پول رو به تولید بده برای پرداخت سود خودش ورشکسته میشه اگه باسود به بازار برگردونه بازار وارد موج دوم تورم ۴ چند اثر تورمی و کم شدن تولید و شخصیت ملتی توش این اتفاق ها میوفته در بد ترین حالت ایران هستش که موج سوم تورم روانی هستش . حمایت تولید اساس کار باشه همه چی درست میشه ولی متاسفانه در ایران به دلیل کم عقلی مسئولین این حمایت یا اینقدر زیاد هستش که میشه انحصار مثل خود رو ساز یا اینقدر کم خرد هستن که بازار مصرف رو مصرف رو حمایت میکنن اوج حماقت دولت مردان تمام حرفها و اعمالی که در راستای حمایت از مصرف کننده میزنند بیشتر دامن به تورم میزنه به جای تولید به روز و به صرفه تر با تزریق پول به مردم سعی در بالا بردن قدرت خرید مردم میکنند و نهایت با چنین سیستمی اقتصاد یک کشوری که منابع بی پایانی از ثروت داره رو دوچار معظل میکنند