چند سیگنال صعودی، خبر از جهش قریب‌الوقوع بیت کوین می‌دهند!

زمان مطالعه: 3 دقیقه

علی‌رغم پایین بودن حجم معاملات در آخر هفته گذشته، سیگنال‌های صعودی زیادی وجود دارند که خبر از جهش قریب‌الوقوع قیمت بیت کوین طی چند روز آینده می‌دهند.

دلایل رشد قریب‌الوقوع قیمت بیت کوین چیست؟

در شکل زیر که نمودار کندل روزانه قیمت بیت کوین بوده و حاوی اندیکاتور بولینگر باندز (Bollinger Bands) است، مشاهده می‌کنید که این اندیکاتور در حال حاضر، در فشرده‌ترین سطح خود از ماه دسامبر سال ۲۰۲۰ میلادی قرار دارد. اندیکاتور بولینگر باندز، یک اندیکاتور تکنیکال است که می‌تواند حرکات ناگهانی بازار را پیش‌بینی کند.

در اواخر سال ۲۰۲۰، بیت کوین پس از ۳ سال توانست مقاومت ۲۰ هزار دلاری را شکسته و یک رکورد تاریخی جدید را ثبت کند. پس از این شکست، بیت کوین طی چهار ماه آینده با بیش از ۲۰۰ درصد رشد، به بالاترین رکورد تاریخی خود در حدود ۶۵ هزار دلار دست یافت.

بنابراین، هرچه سطح باندهای بولینگر یا به عبارتی، فاصله بین باندهای بالا و پایین این اندیکاتور کمتر باشد، احتمال جهش ناگهانی قیمت بیت کوین بیشتر می‌شود.

bitcoin-incoming-huge-move
نمودار کندل روزانه قیمت بیت کوین همراه با اندیکاتور بولینگر باندز.
یک سیگنال صعودی دیگر، کاهش حجم معاملات در ماه ژوئیه است. در دو روز این ماه، کمترین حجم معاملات از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ثبت شده است.

داده‌های تاریخی نشان می‌دهند زمانی که حجم معاملات بسیار کم باشد، قیمت بیت کوین می‌تواند با یک حرکت ناگهانی در هر دو جهت دنبال شود. نمودار زیر، حجم معاملات روزانه بیت کوین را نشان می‌دهد. همان‌طور که مشاهده می‌شود، بالاترین حجم معاملات بیت کوین مربوط به تاریخ ۱۹ می بوده و در ۱۰ روز اول ماه ژوئیه، کمترین حجم معاملات این ارز دیجیتال ثبت شده است.

bitcoin-incoming-huge-move
حجم معاملات روزانه بیت کوین در سال جاری میلادی.

علاوه بر شاخص‌های تکنیکال، برخی شاخص‌های فاندامنتال نیز هستند که نباید آنها را نادیده گرفت. از جمله این شاخص‌های فاندامنتال، می‌توان به اولین آزادسازی دارایی‌های قفل‌شده در صندوق بیت کوین گری‌ اسکیل (GBTC) در روزهای آینده اشاره کرد.

طبق گزارش‌ها، یک‎شنبه هفته آینده یعنی ۱۸ ژوئیه، بیش از ۱۶ هزار واحد BTC از صندوق تراست گری اسکیل آزاد خواهد شد و سرمایه‌گذاران از فروش احتمالی این کوین‌ها وحشت دارند. با این حال، این احتمال نیز وجود دارد که بازار در جهت مخالف به این موضوع عکس‌العمل نشان دهد. در هر صورت، از آن‌جایی که سرمایه‌گذاران نمی‌دانند باز شدن قفل دارایی‌های GBTC چه تاثیری بر بازار خواهد داشت، ترجیح داده‌اند فعلا منتظر بمانند و حرکت خاصی انجام ندهند.

در نتیجه، با توجه به دلایلی که ذکر شد، ممکن است روند قیمتی بیت کوین پس از تقریبا دو ماه تثبیت در بازه‌ای محدود، یک جهش ناگهانی را تجربه کند.

سطوح حمایتی و مقاومتی اصلی بیت کوین!

با نگاه رو به جلو، اولین مقاومت اصلی بیت کوین در محدود ۳۴ هزار دلار قرار دارد. پس از آن، سطوح ۳۵،۶۰۰ دلار (میانگین متحرک ۵۰ روزه)، ۳۶،۶۲۰ دلار (بالاترین سطح قیمتی در اواخر ماه ژوئن)، ۳۸،۵۰۰ دلار (فیبوناچی گسترشی ۱٫۲۷۲) و ۳۹،۵۰۰ دلار (بالاترین سطح قیمتی در اوایل ماه ژوئن)، از اصلی‌ترین سطوح مقاومتی پیش روی بیت کوین هستند.

از سوی دیگر، در مسیر نزولی اولین سطح حمایتی بیت کوین، در حدود ۳۳،۵۰۰ دلار شکل گرفته است. پس از آن، سطوح ۳۲،۷۰۰ دلار و ۳۱،۵۰۰ دلار (سطوح حمایتی از الگوی کف دوقلوی روزانه)، ۳۱،۱۸۵ دلار (فیبوناچی گسترشی ۱٫۶۱۸)، ۳۰،۶۰۰ دلار و ۳۰ هزار دلار، سطوح حمایتی هستند که بیت کوین می‌تواند در مسیر نزولی به آنها تکیه کند.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments