ارزها:
۸,۱۵۵
دامیننس:
صرافی خارجی:
۶۰۱
حجم روزانه:
۱۱۲ میلیارد دلار
ترس و طمع:
۷۶ /۱۰۰ (طمع)

بیت کوین ۸۴ هزار دلاری و ترس از جا ماندن میان خریداران!

اخبار رمزارز نیوز را در گوگل دنبال کنید.
دنبال کردن رمزارز نیوز در گوگل
زمان مطالعه: < 1 دقیقه

بر اساس داده‌ها، صرافی بایننس طی ۲۴ ساعت گذشته شاهد خروج خالص بیش از ۱۳,۸۰۰ بیت‌ کوین (BTC) بوده که بزرگ‌ترین برداشت روزانه این صرافی از سال ۲۰۲۳ تاکنون است. بایننس میزبان حدود ۳۰ درصد از کل بیت ‌کوین‌های موجود در صرافی‌هاست و خروج این حجم نقدینگی در مقایسه با میانگین هفتگی (۲ هزار واحد)، تحولی چشمگیر محسوب می‌شود.

Ramzarzبا ۱۰ هزار تومان هم میشه طلا خرید!
خرید طلا و نقره دیجیتال با امکان تحویل فیزیکی در توچال، بدون اجرت و مالیات و با کمترین کارمزد.

خرید سریع و آسان

ترس از جا ماندن میان خریداران جامانده!

کریپتوکوانت این خروج گسترده بیت کوین از بایننس را نشانه‌ای از آغاز موج ترس از جا ماندن (FOMO) در میان سرمایه‌گذارانی می‌داند که انتظار کاهش قیمت به کف‌های پایین‌تر را داشتند، اما با رشد ۴۵ درصدی BTC از ژوئیه تاکنون، دست به خرید و انتقال دارایی به کیف‌ پول‌های شخصی زده‌اند:

  • کاهش فشار فروش در دسترس: انتقال بیت‌ کوین به کیف ‌پول‌های سرد معمولاً نشان‌دهنده هولد بلندمدت است.
  • تداوم تقاضای نهادی: این برداشت‌ها هم‌زمان با ادامه ورود سرمایه به صندوق‌های اسپات آمریکا ثبت شده است.

به طور کلی، افت پیوسته ذخایر صرافی‌ها، کاهش عرضه در دسترس و تقاضای مداوم خریداران بزرگ، زمینه‌ای مستحکم برای باقی ماندن بیت‌ کوین بالای ۸۴ هزار دلار ساخته است؛ امری که مسیر رسیدن به هدف ۹۰ هزار دلاری را در صورت تداوم روند انباشت هموار نگه می‌دارد.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments