ارزها:
۸,۸۹۸
دامیننس:
صرافی خارجی:
۶۳۸
حجم روزانه:
۱۱۷ میلیارد دلار

یک میم کوین و دو آلت کوین که نهنگ‌ها در کف قیمتی خریده‌اند!

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

در طی اصلاح اخیر بازار، نهنگ‌ها فرصت را برای خرید در کف قیمتی فراهم دیدند. تحلیلگران معتقدند رفتار سرمایه‌‌گذاران بزرگ حاکی از اعتماد آن‌ها به روند صعودی میان‌مدت بازار است؛ حال باید دید این خریدها، سودآور خواهند بود یا منجر به ضرر نهنگ‌ها خواهد شد.

طبق داده‌های آن‌چین، تنها در تاریخ ۵ اوت بیش از ۶۰۰ هزار دلار پول هوشمند وارد بونک (BONK) شد. رشد اکوسیستم لتس بونک فان (LetsBonk.Fun) در کنار اصلاح ۴۰ درصدی قیمت BONK، باعث شد نهنگ‌ها با دید بلندمدت وارد موقعیت خرید این میم ‌کوین شوند.

Ramzarz۱۰۰۰ ساتوشی بیت کوین رایگان!
همین حالا در ارزپلاس ثبت‌نام کنید و ۱۰۰۰ ساتوشی بیت کوین جایزه بگیرید. آنی و بدون قرعه کشی!

دریافت جایزه

در همین حال، یک نهنگ ناشناس اقدام به خرید ۱۰۱,۱۳۱ اتریوم به ارزش تقریبی ۳۵۰ میلیون دلار کرد؛ موضوعی که تحلیلگران آن را نشانه‌ای از تغییر تمرکز سرمایه‌گذاران از بیت‌ کوین به ETH می‌دانند. شایان ذکر است اتریوم در ماه گذشته رشدی ۵۰ درصدی را تجربه کرد.

منتل (MNT) نیز با رشد ۶۸ درصدی در ماه گذشته و افزایش فعالیت شبکه، توجه سرمایه‌گذاران بزرگ را جلب کرده است. داده‌های نانسن نشان می‌دهد که رشد کاربران فعال در منتل از آربیتروم پیشی گرفته و حجم تراکنش‌ها و کارمزد شبکه نیز صعودی بوده‌اند.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع کریپتو نیوز

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments