ارزها:
۹,۴۵۵
دامیننس:
صرافی خارجی:
۶۶۰
مارکت کپ:
۳.۷ تریلیون دلار
حجم روزانه:
۱۳۴ میلیارد دلار
ترس و طمع:
۴۸ /۱۰۰ (خنثی)
قیمت تتر:
۹۲,۳۸۵ تومان

ایلان ماسک نگران تهدید کوانتومی: آیا بیت‌کوین قابل هک شدن است؟

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به نظر می‌رسد ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، نگران امنیت رمزنگاری بیت‌کوین است.

او با طرح سوالی در شبکه اجتماعی ایکس (X)، از چت‌بات هوش مصنوعی گروک (Grok) پرسید که آیا در آینده نزدیک، رایانه‌های کوانتومی می‌توانند رمزنگاری بیت‌کوین را بشکنند یا نه.

این پرسش پس از آن مطرح شد که شرکت IBM برنامه‌ای را منتشر کرد که نشان می‌دهد قصد دارد تا سال ۲۰۳۳ سیستم بسیار پیشرفته‌ای به نام بلو جی (Blue Jay) را عرضه کند که شامل ۲۰۰۰ کیوبیت یکپارچه است و قادر خواهد بود وظایفی با بیش از یک میلیارد عملیات منطقی را مدیریت کند.

Ramzarz۱ میلیارد بیبی دوج رایگان!
همین حالا در ارزپلاس ثبت‌نام کنید و ۱ میلیارد بیبی دوج هدیه بگیرید. بدون قرعه‌کشی، فرصت محدود!

دریافت هدیه

گروک در پاسخ نوشت که احتمال شکسته شدن الگوریتم SHA-256 بیت‌کوین تا سال ۲۰۳۰ کمتر از ۱ درصد و تا سال ۲۰۳۵ زیر ۱۰ درصد است.

این چت‌بات در ادامه تأکید کرد که سیستم‌های فعلی تنها حدود هزار کیوبیت دارند، درحالی‌که شکستن رمز بیت‌کوین به میلیون‌ها کیوبیت نیاز دارد.

گروک همچنین به این موضوع اشاره کرد که در صورت نیاز، بیت‌کوین می‌تواند از الگوریتم‌های قوی‌تری مثل SHA-3 یا SHA-512 استفاده کند.

گفتنی است تسلا و اسپیس‌ایکس مجموعاً بیش از ۲ میلیارد دلار بیت‌کوین در اختیار دارند، موضوعی که نگرانی ماسک را قابل درک‌تر می‌کند.

با مراجعه به صفحه قیمت آنلاین ارزهای دیجیتال می‌توانید قیمت همه توکن‌ها و رمزارزها را به صورت لحظه‌ای مشاهده کنید.
منبع یو تودی

رمزارز نیوز؛ اپلیکیشن تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات، رمزارزها و بلاکچین است.

با استفاده از اپلیکیشن رمزارزنیوز می‌توانید به ابزارها و امکانات وبسایت دسترسی داشته باشید، قیمت تمامی ارزهای دیجیتال را به صورت لحظه‌ای رصد کنید، اخبار و مقالات تازه منتشرشده را ببینید. و به طور کلی به هر آنچه در وبسایت رمزارزنیوز قابل مشاهده است، دسترسی داشته باشید.

ممکن است به این مطالب نیز علاقه‌مند باشید

دیدگاه خود را ثبت کنید

0 دیدگاه
Inline Feedbacks
View all comments