رمز ارز نیوز Latest تحلیل ها

امیر
صعودی
تکنیکال

محدوده مناسب برای خرید اتریوم برای آلت سیزن

خب خب اصلاح بازارها شروع شد و این یعنی فرصت خوب!

عزیزان دل بریم روی اتریوم (ETH) که حسابی هولدراش رو اذیت کرده و هنوز هم به سقف تاریخیش نرسیده. خب بیت کوین بالاخره داره اصلاح میکنه و از سقفش فاصله گرفت. اتریوم هم این روند رو دنبال کرده و ریزش خوبی رو داشته.

حالا به نظرم ETH فعلا میتونه تو این دو ناحیه که کشیدم رنج بزنه. ناحیه بالایی میشه بین ۳۸۸۰ تا ۳۹۷۰ دلار و ناحیه پایینی میشه ۳۰۹۰ تا ۳۱۸۰ دلار.

شاید خیلی‌ها الان استرس دارن و تحلیل های زیادی رو میخونن که بازار نابود شد و قیمت‌های کف و این حرفا. هیچ توجهی به این حرفا نکنید و طبق سناریو و حرکات واقعی قیمت که میبینید حرکت کنید.

ideasخرید سریع ETH
با یک کلیک اتریوم (ETH) را در ارزپلاس معامله کنید!
شروع

سناریو تو ذهنم اینه: به فرض که بیت کوین اصلاحش تموم شه، اتریوم از ناحیه پایین لانگ کنیم تا ناحیه بالاتر. اگر بیت ریزشش ادامه داشته باشه، احتمالا اتریوم هم کف پایینش رو بکشنه و تا محدوده پایین‌تر بره. راستی به نظرم موقعیت خوب برای فروش اتریوم همون ناحیه بالایی هستش که باید ببینیم بازار چه واکنشی نشون میده.

مدیریت سرمایه فراموش نشه!

هر واحد اتریوم (ETH) در این لحظه با قیمت ۱,۹۷۷ $، معادل ۳۳۹,۶۵۸,۹۷۲ تومان معامله می‌شود. باتوجه به نوسانات این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت این ارز نسبت به روز گذشته %۰.۲۶ کاهش یافته است.
تحلیل های مرتبط
MR crypto
نزولی
تکنیکال
میان مدت

اتریوم اصلاً اوضاع رو به راهی نداره و عملکردش این چند وقت افتضاح بوده؛ الان هم داره از پایین به سطح ۰.۷۸۶ فیبوناچی (گولدن پاکت آلت‌کوین‌ها) نزدیک می‌شه. قیمت حتی توانایی این رو نداشت که خودش رو به میانگین متحرک ...

  • 1
vahid kh
صعودی
تکنیکال
کوتاه مدت

ETH

سلام و درود خدمت دوستان گرامی چارت اتریوم / تومان رو مشاهده میکنید ...

  • 20
fereshte
خنثی
تکنیکال
میان مدت

اتریوم همگام با بیت‌کوین، نقدینگی بخش فروش (SSL) زیر سطح ۲,۰۱۷ دلار را جمع کرده و یک گپ ارزش منصفانه ۴ ساعته (H4 FVG) ساخته است. با این حال، قدرت نسبی بازار همچنان به شدت به نفع بیت‌کوین (BTC) سنگینی می‌کند.

  • 11
دیدگاه خود را ثبت کنید
2 دیدگاه
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها

درود امیرجان، یه تحلیل راجع به گراف نوشته بودی قبلا. دیروز خیلی ریزش داشت تقریبا تا ۱۸ و نیم سنت، هنوزم به نظرت همون ۰.۴۹۴۵ تارگتش هست؟