رمز ارز نیوز Latest تحلیل ها

امیر
صعودی
تکنیکال

سولانا (SOL)، دو نقطه ورود، سود عالی

عزیزان دل که احوال‌پرسی کردیم؟

خب دوستان که از ترامپ خوششون میاد یا کلا جز دسته گاوهای بازار به حساب میان، الان خوشحال باشید؛ چون ترامپ رئیس جمهور بعدی آمریکا شد.

خب بریم سراغ آپدیت. تو تحلیل قبلی گفتم «دو سناریو داریم که هر دو صعودین. سناریو اول: صبر کنید قیمت به ۱۷۹ دلار اینا برسه و بعد از اینکه خیلی اروم به ناحیه بالایی اصلاح داد، میتونید SOL رو بخرید. البته الانم میشه ورود کرد، اما کمی پرریسکه. سناریو دوم: صبر کنید قیمت به ناحیه پایین برسه و بعد از استاپ فیشینگ، یک سیگنال مثل تغییر روند پیدا کنید و برید تا تارگت‌های بالاتر.»

خب چی شد؟

قیمت به ناحیه رسید، سیگنال داد و ۱۰ درصد سود از سولانا گرفتیم. دوباره قیمت به ناحیه برگشت، سیگنال داد که با استاپ فیشینگ هم همراه بود، ناحیه رو شکست و بهش برگشت و دوباره بووووم! ۱۳ درصد دیگه از سولانا گرفتیم. دو نقطه ورود در تصویر شاخص مشخصه. به عنوان تکته آموزشی که بارها هم گفتم، نواحی که میکشم نواحی خوب برای معامله هستن.

مدیریت سرمایه فراموش نشه!

هر واحد سولانا (SOL) در این لحظه با قیمت ۹۵.۸۵ $، معادل ۲۵,۹۵۵,۵۹۴ تومان معامله می‌شود. با توجه به نوسانات این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت این ارز نسبت به روز گذشته %۱.۰۲ افزایش یافته است.
تحلیل های مرتبط
Ka
نزولی
تکنیکال
کوتاه مدت

سولانا در تایم هفتگی رو حمایت مهمی قرار گرفته، این حمایت در محدوده ۹۳ تا ۹۰ دلار قرار دارد،ممکنه مدتی در همین حوالی درجا بزنه، و یه نوسان صعودی بده. اگر این حمایت به هر دلیلی از دست بره، احتمال ...

  • 1
Ka
نزولی
تکنیکال
کوتاه مدت

Sol بعداز اصلاح‌ دیشب در تایم یکساعته به حمایت از دست رفته پولبک زده و ادامه روند اصلاحی یه سیگنال شورت داده هدف اول ۹۲.۵ دلار نقطه ورود ۹۷ و ۹۸ دلار

  • 6
Mr.X
صعودی
تکنیکال
بلند مدت

تحلیلگر مطرح میگه در نمودار ماهانه سولانا شاهد تشکیل یک ساختار انباشت بلندمدت هستیم. محدوده ۵۰ تا ۷۰ دلار هم به ‌عنوان ناحیه انباشت مدنظر تحلیلگر مشخص شده و طبق تحلیل، این محدوده پر شده! 🎯 تارگت‌های بلندمدت: – ۳۰۰ دلار

  • 9
دیدگاه خود را ثبت کنید
guest
4 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
محبوبه

کسی نمیخواد از یکی از پربازده ترین رمزارزهای ۴۸ ساعت گذشته هم تحلیلی ارائه بده؟ رادیانت کپیتال در طی دو روز نزدیک به ۵۰ درصد صعود داشته آیا تا آخر ماه به محدوده ۰.۱۸ می رسه؟

الماس

ممنون عزیز
من استاپمو‌ ی کو چولو بالا گذاشتم از معامله خارج شدم مارجین و اهرم بالا بود حیف شد
من باب تجربه به بقیه دوستان میگم

آخرین ویرایش 1 سال پیش توسط الماس
محمد

میشه بفرمایید زمان ورود و خروج کی هست وکدوم نواحی ده تا ناحیه واگر ومگر گذاشتین