رمز ارز نیوز Latest تحلیل ها

همایون
نزولی
تکنیکال

فردا روز خونین ارزهای دیجیتاله

سلام سلام بچه‌ها، امیدوارم و شاد و خرم باشید و حسابی تو بازار سود کنید. بریم رو چارت بیت کوین ببینیم چه اتفاقاتی افتاده و چی داریم برای معامله. اول از همه بدونید که تعرفه‌های آمریکا از فردا اجرا میشن و خب این موضوع می‌تونه فشار نزولی زیادی به بیت کوین و کل بازار بیاره. در واقع، ریزش مارکت‌ها چه سهام چه کریپتو، بیشتر به همین دلیل بوده.

تو تحلیل قبلی از بیت کوین ناحیه ۸۸ هزار دلار رو برای شورت معرفی کرده بودم که قیمت بهش نرسید و ریزش داشت. این سناریو هنوز اوکیه و تازه الان بهترم شده. کف قبلیمون شکسته شد و ترند و تاییدیه هم داریم. خوب به چارت دقت کنید، می‌بینید حرکت اصلی ما نزولیه و فشارش بیشتره، اما حرکت رو به بالا اصلاحیه و قدرت کافی نداره. پس شورت از ۸۸ هزار دلار سناریو نزولی ما میشه و تارگت هم ۷۷ هزار دلاره.

در چه صورت می‌تونیم بیت کوین رو لانگ کنیم؟ اگر قیمت به ناحیه ۸۸ هزار دلار رسید، خیلی شدید و پرقدرت شکستش و دوباره بهش اصلاح داد، فضای لانگ BTC تا ۹۵ هزار دلار وجود داره. بچه‌ها، این سناریوها تقریبا چیزیه که میتونه برای بیت کوین اتفاق بیوفته و شما بهتره براش آماده باشید. به عنوان نکته نهایی بگم که اگر ۷۷ هزار دلار هم پرقدرت به سمت پایین شکسته شد، می‌تونیم BTC رو شورت کنیم تا ۷۰ هزار دلار.

حتما ریسکتون رو کنترل کنین و هیجانی رفتار نکنین.

ideasخرید سریع BTC
با یک کلیک بیت کوین (BTC) را در ارزپلاس معامله کنید!
شروع
هر واحد بیت کوین (BTC) در این لحظه با قیمت ۷۷,۳۴۴ $، معادل ۱۸,۱۴۷,۳۰۲,۰۳۴ تومان معامله می‌شود. باتوجه به نوسانات این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت این ارز نسبت به روز گذشته %۲.۲۷۳ کاهش یافته است.
تحلیل های مرتبط
master_cryptoo
خنثی
فاندامنتال
میان مدت

⏳ یه الگوی جالب در تمام سیکل‌های قبلی بیت‌کوین تکرار شده: 🔹کف بازار معمولاً حدود ۵۰۰ روز قبل از هاوینگ بعدی شکل می‌گیره.

  • 1
تریدری؟؟
خنثی
تکنیکال
کوتاه مدت

سلام رفقا چطورین؟ قبل از شروع تحلیل این جمله رو چند بار بخونید: سود واقعی برای یک تریدر در تکرار بدون نقص پلن معاملاتیشه! حالا بریم سراغ خود بیت کوین. همونطور که بارها گفتم، تا زمانی که روند نداشته باشیم، معامله هم ...

  • 4
دیدگاه خود را ثبت کنید
guest
8 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی ترین بیشترین رأی
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
سامان

پس چی شد به جا اینکه روز خونین بشه که کلی صعود کرد جوری رفت بالا که تو این چند هفته اینقدر بالا نرفته بود

آخرین ویرایش 1 سال پیش توسط سامان
Sajjad

نه خب شدو کردش دیگه

اهورا

درود بنده از آینده میام راست میگه اتریوم خراب کرد از ۱۹۸ میلیون اومد ۱۹۳

الماس

خوش بحالت
عصری زندگی میکنی که همه چیز پیشرفت کرده آدماشم بانمک شدن
عصر ما بلاکچین هنوز بالغ نشده سر همه کلاه میزارن

الماس

درود بر تو دوست گرامی
ساده روان زیبا
استراتژی من اینطوری هست که ، ارزهای پامپ شده رو تحت نظر میگیرم ، تو اوجش و لحظه اصلاح شورت میگیرم
مخصوصا قله سوم در الیوت ، سرو شانه نزولی ، سقف دو قلو و..‌.
شکست فیک … بلافاصله هم ریسک فری میکنم و استاپ نمی‌خورم ، البته ترید خلاف روند ترسناک هم هست
اصلا لانگو بیخیالم

پیش بینی

ارزهای دیجیتال با موزیگری از دور برای مشتریان در باغ سبز نشان میدهند بعد دنبال نخود سیاه می فرستند دستشان را داخل حنا می کنند جز اتلاف پول و وقت هیچ سودی به مشتریان نمیدهند ضرر خالصند به درد نمی‌خورند بی اعتبار بی ارزش شده اند!