
فدرال رزرو برای اولین بار از سال ۲۰۲۰، تصمیم گرفته ۶.۸ میلیارد دلار نقدینگی از طریق عملیات ریپو (Repo) به بازار تزریق کنه. این خبر برای بازار کریپتو مهمه چون معمولاً تزریق پول یعنی رشد داراییهای ریسکی. ماجرا از این قراره:
تزریق پول برای شب عید: معمولاً آخر سال میلادی، بانکها برای تراز کردن حسابهاشون به نقدینگی نیاز دارن و فشار روی بازار زیاد میشه. فدرال رزرو این پول رو موقتاً به بانکها قرض میده تا سیستم قفل نکنه.
این تزریق نقدینگی به معنای چاپ پول نیست: خیلیها فکر میکنن این یعنی سیاستهای انبساطی شروع شده، ولی اینطور نیست. این پول فقط یه وام کوتاهمدته که سریع پس داده میشه؛ اما همین که فدرال رزرو حواسش هست نقدینگی کاهش پیدا نکنه، سیگنال مثبتی برای بازارهاست.
واکنش کریپتو: سرمایهگذارهای کریپتو هر نوع تزریق نقدینگی رو به فال نیک میگیرن، چون وقتی پول در دسترس بانکها باشه، ترس از بازار میریزه و سرمایهها راحتتر به سمت بیت کوین و آلت کوینها حرکت میکنن.
خلاصه اینکه فدرال رزرو داره روغنکاری میکنه تا چرخهای اقتصاد آخر سالی گیر نکنه و همین موضوع باعث شده تریدرهای کریپتو کمی امیدوار بشن.
دوست داری بدونی جلسات مهم بعدی فدرال رزرو در سال ۲۰۲۶ چه تاریخهایی هستن که ممکنه بازار رو تکون بدن؟
تحلیل موردنظر یافت نشد!



به قول خودت و تحلیلی که چند بار داشتی و تاکید کردی در کل بیت تو کانال نزولیه و به طبع اون کل بازار فعلا اینطوره برفرض صعود و پامپ جزئی هم باز کوتاه مدت و موقته پس این روغن کاری ها بی فایده س همه منتظر کف نهایی بیت و بازاریم
🤔