
سلام به کسایی که فاندامنتال رو جدی میگیرن! 🫡
طی ۲۴ ساعت گذشته، توکن LDO رشد ۱۷.۶۹٪ رو تجربه کرد که با افزایش ۲۳۲٪ حجم معاملات تا ۲۲۵ میلیون دلار و رشد ۱۶.۲۷٪ ارزش بازار همراه بود.
بعد از افت قیمت تا ۰.۸۵ دلار هفته گذشته، خریداران و حتی نهنگها دوباره وارد شدن و به مدت ۵ روز متوالی فشار خرید مثبت ثبت شد. حجم خرید اسپات (۶.۳۲ میلیون) از فروش (۵.۶ میلیون) بیشتر بود، که نشوندهنده انباشت تهاجمیه.
نکته منفی چی داریم؟ نسبت لانگ به شورت در فیوچرز ۰.۹۵۶۹ بود، یعنی تقاضا برای شورت کمی بیشتره (۵۳٪ شورت در برابر ۴۶.۹٪ لانگ).
جریان خالص اسپات مثبت شده و در ۴ روز اخیر نشون میده که سرمایهگذاران در حال ارسال توکنها به صرافی برای فروش هستن. روز ۸ آگوست این شاخص به اوج ۳ هفتهای ۳.۳۶ میلیون دلار رسید که نشونه فشار فروش و برداشت سود است.
اگر خریداران با همین قدرت ادامه بدن، امکان بازپسگیری ۱.۱۷ دلار و حتی هدفگیری مقاومت ۱.۲۷ دلار وجود داره.
اگر فشار فروش ادامه پیدا کنه، احتمال افت تا میانگین متحرک ۵۰روزه کوتاهمدت (۰.۸۹۱ دلار) هست.
به نظرم دادههای فیوچرز نشون میده بازار دو قطبی شده: خریداران اسپات به رشد امیدوارن، اما بخش بزرگی از نهنگها دارن روی افت اردر میبندن. این یعنی حرکت بعدی LDO میتونه پرنوسان باشه.
تحلیل موردنظر یافت نشد!


