
سلام خوبین بچهها؟ این یکی تحلیل رو از توییتر یودا (CryptoYoddha) براتون آوردم که یه نگاه تاریخی جالب به روند قیمتی ریپل (XRP) انداخته و شباهتهای عجیبی بین چرخههای قبلی و شرایط فعلی پیدا کرده.
تو این نمودار، سه فاز تجمیع (Consolidation) مشخص شده که هر کدوم در بازهای چندساله ادامه داشتن و در نهایت با یه پرایس اکسپلوجن یا همون پرتاب قیمتی به پایان رسیدن. تو هر دوره، قیمت بعد از تشکیل الگوی مثلث یا فشردهسازی، بهصورت عمودی جهش کرده و سقف جدید ساخته. الان هم XRP از یک فاز تجمیع چندساله خارج شده و تازه پاشو گذاشته توی محدودهای که تو دو چرخه قبلی، نقطه شروع رشد انفجاری بوده.
این مدل رفتار تو مارکت کریپتو، مخصوصاً در آلتکوینهای قدیمی مثل ریپل زیاد تکرار میشه. یعنی فاز طولانی خواب و بعد یک دفعه پامپ شدید که باعث میشه هولدرهای صبور به سودهای بزرگ برسن.
اگر قبلاً وارد شدین، نگهداشتن منطقیه چون تازه از کانسولیدیشن خارج شده و پتانسیل رشد تا اهداف بالای ۴ دلار در این سیکل وجود داره. برای افراد خارج از پوزیشن هم اصلاحهای کوتاهمدت میتونه فرصت ورود باشه.
ورود در این فاز باید با رعایت حد ضرر باشه چون اگه دوباره برگرده زیر محدوده شکست، ممکنه فاز تجمیع ادامهدار بشه. اما تا وقتی روی محدوده ۱.۷ الی ۲ دلار تثبیت داریم، روند صعودی فعاله و میشه پلهای وارد شد