
در تایم فریم روزانه منتظر ریزش باشید ،نقطه ورود ۵.۵ و ۵.۳ هست بعد تثبیت این ناحیه تارگت فروش۵.۹ موفق باشید
هر واحد ایکس امپایر (X) در این لحظه با قیمت ۰.۰۰۰۰۵۹۸۴۵ $، معادل ۵.۶۳ تومان معامله میشود. باتوجه به نوسانات این رمزارز در ۲۴ ساعت گذشته، قیمت این ارز نسبت به روز گذشته %۱۲.۲۲ کاهش یافته است.
ن این تحلیلتون من اصلا قبول نمیکنم از ۵.۸۵ پایین نمیره اصلا
ما هم امیدواریم نشه ولی همیشه گفتیم که شما ۱ درصد احتمالات رو در نظر بگیرید ،همیشه قواعد بازار ارز احتمال نوسانات شدیده و ما دیشب این تحلیلو هم در بیت کوین اعلام کردیم اگر دیده باشید
من نمیفهمم الان یه منطق به من نشون بده که صد بیاد پایین واقعا
منطق اصلاح بازاره هر روند صعودی یک اصلاح و نزول هست در تحلیلهای جناب کامرانی همین موضوع گفته شده که اگر یکدفعه قواعد بازار عوض شد متضرر نشید که بارها تاکید به مدیریت سرمایه کردن
تا دیروز که میگفتی صعودیه
بیت کوینو دیشب آقای کامرانی تحلیل کردن و گفتن اکثر ارزها نزولی میشه اگر ۱۱۰ هزارو رد نکنه، ما در قیمت ۶.۱ اعلام کردیم به عزیزانی که این ارز رو دارن
سلام ،لطفا نقطه خرید و فروش رو همزمان هم تتروهم تومانی در کل تحلیلتون همیشه رعایت کنید ممنون میشم
حتما رعایت میشه ممنونیم از نظرات و پیشنهاد شما عزیزان🙏♥️
آقا کامران مرسی واقعا تحلیل دقیق بود من خودم ایکس زیاد نخریدم فقط یک بار معامله باز کردم با سود ۲۰۰هزار بستمش ولی داگ ویف هت خرید کردم شکر خدا ۲تومنی سود بهم داد فقط خواستم بگم تحلیل اوکی بود تشکر واسه تمام زحماتی که میکشی چه واسه آدمهای خوب چه واسه اون دسته آدمها که همیشه بجای اینکه بیان تجربه استادها مثل جنابعالی کسب کن میان ایراد میگیرن الکی که حتی خودشون هم خبر ندارن با این حرفهاشون صدها نفر رو هم به شک میندازن که معامله باز کنن یا نه خلاصه ممنونم از تمام زحماتی که میکشید خدا راضی باشه ازت
ممنونیم از شما🙏🙏🌺
باعث خرسندیه که تونستیم کمکی کنیم🙏♥️
من الان متوجه نشدم دقیقا شما تحلیلتون اینه ک ایکس نزولیه…بعد چرا الان تارگت تون از نقاط ورود بالاتره؟؟؟؟؟مگه داریم مگه میشه؟؟؟؟
داداش سرمایه خودتونو با حرف یه عده به باد ندین شما برید بخونید آموزش ببنید اصلا ارزی که میخری پیشینه اونو ببین بخدا کوثر تره تا صحبت فرد دیگه ای . همینجا من مرتب چک میکنم و جاهای دیگه تا دیشب تاکید بر صعودی بودن بود و تارگت دادن یک شبه برعکس شد حتی گفتن یه گروه فعاله رو ایکس .اما بودن دوستانی هم منتقد بودن که نزولیه همین آقا میگفتن نه برید بخونید تایید حرفهام . خلاصه و مفید تا اطمینان نداری خرید نکن تو این اوضاع تا هزارتومان در میاری نفست در میاد و حیله با یک سری صحبت های واهی به باد بره و اعصاب خوردی هم سراغت بیاد.
داداش سرمایه خودتونو با حرف یه عده به باد ندین شما برید بخونید آموزش ببنید اصلا ارزی که میخری پیشینه اونو ببین بخدا موثر تره تا صحبت فرد دیگه ای . همینجا من مرتب چک میکنم و جاهای دیگه تا دیشب تاکید بر صعودی بودن بود و تارگت دادن یک شبه برعکس شد حتی گفتن یه گروه فعاله رو ایکس .اما بودن دوستانی هم منتقد بودن که نزولیه همین آقا میگفتن نه برید بخونید تایید حرفهام . خلاصه و مفید تا اطمینان نداری خرید نکن تو این اوضاع تا هزارتومان در میاری نفست در میاد و با یک سری صحبت های واهی به باد بره و اعصاب خوردی هم سراغت بیاد.
سلام میشه یه تخلیل دیگه بزارین الان بخریم بفروشیم